64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Προς οριστική... επιστροφή ο Κλωναρίδης

Προς οριστική... επιστροφή ο Κλωναρίδης
Ο Βίκτορ Κλωναρίδης επέστρεψε για να μείνει και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.
Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούν τουλάχιστον όλες οι υφιστάμενες ενδείξεις για το μέλλον του ομογενούς μεσοεπιθετικού, που επανήλθε στους «πράσινους» με τη μορφή του δανεισμού από τη Λανς μέχρι το καλοκαίρι και έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να «κερδίσει» τους πάντες στην ομάδα.
Ο «Κλώνα» τυγχάνει της εκτίμησης του Μαρίνου Ουζουνίδη που θεωρεί ότι έχει τα χαρακτηριστικά για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στο μεσοεπιθετικό σκέλος, την ίδια στιγμή που η χημεία του με τον Μπεργκ βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ η ταχύτητα και η επιθετικότητά του στο πρέσινγκ αποτελεί μία ακόμη παράμετρο που μόνο απαρατήρητη δεν περνάει από το μικροσκόπιο του Ελληνα προπονητή. Την ίδια στιγμή άπαντες γνωρίζουν την πίστη του Νίκου Λυμπερόπουλου στο ταλέντο του και την εξαιρετική σχέση που έχει με τον Κλωναρίδη, από τη συνύπαρξή τους ως παίκτες στην ΑΕΚ, με τον 24χρονο άσο να χαρακτηρίζει δημοσίως τον «Λύμπε» ως δεύτερο πατέρα του.
Σε αντίθεση μάλιστα με την πολυπλοκότητα του θέματος Εμποκού που είναι επίσης δανεικός από την Κιέβο Βερόνα, η περίπτωση του Κλωναρίδη θεωρείται σαφώς ευκολότερη και στις πρώτες διερευνητικές επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τη Λανς κατέστη σαφές ότι το «deal» της οριστικής επιστροφής του στο «τριφύλλι» με τη μορφή της αγοράς, είναι εφικτό να κλείσει το προσεχές διάστημα.? Για τον «Κλώνα» υπάρχει οψιόν αγοράς από τη Λανς ύψους 200 χιλ. ευρώ και στη χειρότερη των διαπραγματεύσεων με τη γαλλική ομάδα, δηλαδή δίνεται από τον Παναθηναϊκό το συγκεκριμένο χαμηλό τίμημα και ο Κλωναρίδης επανέρχεται εκ νέου, οριστικά και με νέο συμβόλαιο, στο «τριφύλλι».
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ

Σχόλια