64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Τσικνοπέμπτη στο γήπεδο η Ξάνθη

Τσικνοπέμπτη στο γήπεδο η Ξάνθη
Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης τήρησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της  Ξάνθης που συνεχίζουν παράλληλα την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εκτός έδρας.
Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές στην σημερινή προπόνηση δούλεψαν σε τομείς της τακτικής και ο τεχνικός της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τις οδηγίες του ζητώντας αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές.

Οι Γουάλας, Παπαστεριανός, Χατζητερζόγλου ακολουθούν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Δήμος Μπαξεβανίδης για το επερχόμενο παιχνίδι.

Μετά το πέρας των ασκήσεων Χρήστος Λισγάρας και Γιώργος Κασναφέρης δέχθηκαν τις ευχές και τα χρόνια πολλά καθώς είχαν τις προηγούμενες μέρες τα γενέθλιά τους κι ακολούθησε... μπάρμπεκιου, με το έθιμο του τσικνίσματος να... τηρείται στην ξανθιώτικη ομάδα.

Η βράβευση του  Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 20ής αγωνιστικής της Super League  θα γίνει την Παρασκευή (17/2) στις 10:30 από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ομάδας Γιουράι Μπούτσεκ. Υπενθυμίζεται πως ο τερματοφύλακας της Ξάνθης  συγκέντρωσε ποσοστό 20,96% στην εμφάνισή του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση τους Μάρκους Μπεργκ και Θανάση Ανδρούτσο αντίστοιχα.


sentragoal.gr

Σχόλια