64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ευχάριστα με Λέτο και Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό

Αμφότεροι προπονήθηκαν σήμερα και υπολογίζονται για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα πλάνα του Ουζουνίδη με τα μέχρι στιγμής δεδομένα
Ευχάριστα με Λέτο και Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό

Με καλά μαντάτα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του… τεστ χαρακτήρα, το Σάββατο, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.


Σεμπάστιαν Λέτο και Βίκτορας Κλωναρίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους, προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την προσεχή αναμέτρηση, όπου το τριφύλλι θέλει να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία.

Ο Έλληνας άσος, μάλιστα, θεωρείται φαβορί για να βρίσκεται στην αρχική σύνθεση των πρασίνων, στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση, ενώ ο Αργεντινός θα βρίσκεται στον πάγκο.

Από ‘κει και πέρα, ο Τελάντερ υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, τέθηκε νοκ-άουτ και εκτιμάται πως σε περίπου μια εβδομάδα θα επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Υπενθυμίζεται πως τιμωρία μίας αγωνιστικής θα εκτίσει ο Βιγιαφάνιες.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί σε διάταξη 4-4-2 και πιο συγκεκριμένα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από την εστία, δεξί μπακ τον Κουλιμπαλί, αριστερό τον Χουλτ και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Μολέδο-Κουτρουμπή.

Στον άξονα αναμένεται να βρίσκονται οι Ζέκα-Κουρμπέλης, με τους Βλαχοδήμο-Εμποκού στα άκρα. Θέση διεκδικεί –αντί του Βλαχοδήμου- ο Μπουμάλ για το ένα «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής. Μπροστά, όπως είπαμε και παραπάνω, θα παίξουν λογικά οι Κλωναρίδης-Μπεργκ.

sport-fm.gr

Σχόλια