64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Δένει» Ντιμπάλα η Γιουβέντους

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ένας παίκτης που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο άμεσο μέλλον με τη Γιουβέντους να θέλει να διασφαλίσει τη μακροχρόνια παραμονή του
«Δένει» Ντιμπάλα η Γιουβέντους
Αναμένεται να τραβήξει ακόμα περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας στο προσεχές μέλλον αν και ήδη θεωρείται παγκοσμίου κλάσης.
Είναι μόλις 23 ετών και η εμπορική του αξία υπολογίζεται στα 45.000.000 ευρώ. Λογικό είναι η Γιουβέντους να θέλει να στηριχτεί πάνω στον Πάουλο Ντιμπάλα για αρκετά ακόμα χρόνια, ώστε να χτιστεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και στο Champions League.

Ύστερα από την παρθενική του χρονιά με τη «Γηραιά Κυρία» οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης άρχισαν να εξετάζουν αμέσως την περίπτωσή του με τη Γιούβε να μη μπαίνει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης εφόσον θέλει δικό της τον κατά κοινή ομολογία πολύ ταλαντούχο νεαρό άσσο.

Όπως όλα δείχνουν ο Αργεντίνος επιθετικός θα ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα, μολονότι η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Γεγονός που φανερώνει ότι ο διακαής πόθος πολλών ευρωπαϊκών γιγάντων θέλει να μείνει στη Serie A προκειμένου να ηγηθεί της ομάδας που τον πήρε από την Παλέρμο και ουσιαστικά του άνοιξε το δρόμο προς το πάνθεον του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος δήλωσε στο Sky Italia : «Ο ατζέντης μου θα έρθει στην Ιταλία για να κανονίσει τα τελευταία ζητήματα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας. Υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές και σύντομα θα επέλθει συμφωνία και θα μπουν οι υπογραφές».

sport-fm.gr

Σχόλια