64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αναρρίχησης συνέχεια στη Νέα Σμύρνη

Με ενισχυμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ο Ηρακλής στη Νέα Σμύρνη με στόχο να αποδράσει «αλώβητος» κόντρα στον Πανιώνιο.

«Πριμοδοτημένος» με τον βαθμό απέναντι στην ΑΕΚ που ωστόσο τον αδικεί, με ενισχυμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και με στόχο να φύγει «αλώβητος», ο Ηρακλής φιλοξενείται σήμερα (15:00, Metropolis 95,5) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αναμέτρηση με υψηλό βαθμό δυσκολίας, τόσο γιατί διαχρονικά ο Ηρακλής περνάει «πιεστικά» στην Αθήνα με τους κυανέρυθρους όσο και γιατί ο φετινός Πανιώνιος διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Εξ ου και η δεύτερη θέση που κατέχει μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είναι αποφασισμένη να φύγει με βαθμολογικά οφέλη, κάνοντας ακόμη ένα βήμα στην προσπάθεια παραμονής της. Αλλωστε με έξι αγώνες να απομένουν ακόμη εκτός Θεσσαλονίκης είναι δεδομένο ότι απαιτούνται νίκες, ανεξαρτήτου δυναμικής και βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον έλληνα τεχνικό είναι ο Αλέξανδρος Κούρος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι. Απών θα είναι φυσικά και ο μακροχρόνια απόντας Ζιαμπάρης.

Οσον αφορά τον Στάμου που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση δεν είχε κάτι ανησυχητικό και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Σε αυτή μετέχουν επίσης οι Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Ρούσσος, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Δώνης, Γροντής, Μοντέιρο, Ζιαμπάρης, Πασάς, Λεοζίνιο, Μπαστακός, Περόνε.

metrosport

Σχόλια