64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Κάθε μέρα και καλύτερος με Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός

Απολαυστικός ήταν ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Η «πεντάρα» δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον, με τον Ουζουνίδη να βάζει την σφραγίδα του. 
Κάθε μέρα και καλύτερος με Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός
Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και καλύτερος ο Παναθηναϊκός, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βάζει την σφραγίδα του στους «πράσινους» όσο περνάει ο καιρός. 


Ο Ουζουνίδης, βάζει στην ομάδα την ταυτότητα του και παιχνίδι με το παιχνίδι το «τριφύλλι» ανεβαίνει και παρουσιάζει μια πολύ καλύτερη εικόνα, όπως συνέβη στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει απίστευτο πλουραλισμό στο σκοράρισμα. 

Το χθεσινό 5-0 του Παναθηναϊκού, αποτελεί μια από τις κορυφαίες νίκες στο πρωτάθλημα την τελευταία δεκαετία, επίδοση που είχαν καιρό να δουν οι φίλοι των «πρασίνων» εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 

Το εντυπωσιακό είναι τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός σε ένα ημίχρονο, κάτι που είχε να το κάνει από το 1994, όταν είχε κερδίσει με 5-2 τον Ιωνικό. Μάλιστα τότε, ο Ουζουνίδης ήταν ποδοσφαιριστής των «πρασίνων», αν και δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνο το ματς. 

Ο Παναθηναϊκός πάντως δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του, κάτι που κάνει χαρούμενο τον Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει ότι οι παίκτες του, βγάζουν όσα τους ζητάει, αν και το στοίχημα για τον ίδιο είναι να υπάρχει συνέχεια αυτής της καλής εικόνας που βγάζει το «τριφύλλι» το τελευταίο διάστημα. 

Μέσα από τα θετικά αποτελέσματα πάντως, ο Παναθηναϊκός παίρνει αυτοπεποίθηση, γεγονός που σίγουρα χρειάζεται ενόψει της συνέχειας του Κυπέλλου που είναι βασικός στόχος, αλλά και της πρωτιάς στα πλέι οφ.

sport-fm.gr

Σχόλια