64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Επιστρέφει στη Γιουβέντους ο Αντρέα Πίρλο

Σε λίγους μήνες αποσύρεται από την ενεργό δράση, ωστόσο, το ποδοσφαιρικό μέλλον του Αντρέα Πίρλο είναι συνδεδεμένο με τη «Γηραιά Κυρία».

Έτοιμος να βάλει τέλος σε μια τεράστια καριέρα γεμάτη τίτλους και προσωπικές διακρίσεις είναι ο Αντρέα Πίρλο, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ με τη φανέλα της Νιου Γιορκ Σίτι.

Το συμβόλαιο του 38χρονου Ιταλού με την αμερικανική ομάδα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το τελευταίο στην πλούσια καριέρα του.

Το μέλλον του Πίρλο, πάντως, έτσι κι αλλιώς είναι πλήρως συνυφασμένο με το ποδόσφαιρο ακόμη και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Σύμφωνα με την «Tuttosport», ο Πίρλο αφότου κρεμάσει τα παπούτσια του αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία και να ενταχθεί και πάλι στη Γιουβέντους, την ομάδα με την οποία έγραψε στιγμές δόξας στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Πίρλο αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο του πρεσβευτή του συλλόγου μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας καθώς στη Γιούβε τον θεωρούν τον καταλληλότερο για να εκπροσωπεί τον σύλλογο παγκοσμίως για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

metrosport.gr

Σχόλια