64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Τα πλάνα του Μπέντο για τον Πανιώνιο

`Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας, Πανιώνιο την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Super League (ώρα έναρξης 19.30, απευθείας μετάδοση από το novasports1HD).
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας, Πανιώνιο την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Super League (ώρα έναρξης 19.30, απευθείας μετάδοση από το novasports1HD)
. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους μετά το θρίαμβο επί της Οσμάνλισπορ στην Τουρκία, έχοντας ωστόσο λίγο χρόνο για ανασύνταξη. Στοιχείο που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας μίας ούτως ή άλλως δύσκολης αναμέτρησης από τη στιγμή κατά την οποία βρίσκουν απέναντί τους τον εντυπωσιακό φέτος Πανιώνιο.
 
      

Εντός έδρας ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό δέκα νίκες και μία ισοπαλία με τον ΑΟΚ. Μακριά από τη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος έχει δώσει ένδεκα αγώνας πετυχαίνοντας έξι νίκες, φέρνοντας τρεις ισοπαλίες και γνωρίζοντας δύο ήττες από την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

O Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει τους Ρέτσο και Ντομίνγκεζ οι οποίοι ταλαιπωρούνται από κρύωμα, τους τραυματίες Καπίνο και Μάρτινς, τους τιμωρημένους Φιγκέιρας και Μποτία και για αγωνιστικούς λόγους τον Μάριν.
        
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τερματοφύλακας θα είναι ο Λεάλι, ακραίοι αμυντικοί οι Παρέδες και Ντε Λα Μπέγια, στο κέντρο της άμυνας οι Ντα Κόστα, Βιάνα, αμυντικοί μέσοι οι Ρομαό, Ανδρούτσος, εξτρέμ οι Σεμπά, Μανθάτης ή Ελιουνούσι, ενώ ο Φορτούνης θα κινείται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Χουτεσιώτης, Σισοκό, Νικολάου, Μπουχαλάκης, Καρντόσο και μετά από καιρό ο Εστέμπαν Καμπιάσο.


novasports.gr

Σχόλια