64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αγωνία για Καπίνο ενόψει ΑΕΚ

Αγωνία για Καπίνο ενόψει ΑΕΚ

Απρόοπτο με τον Στέφανο Καπίνο προέκυψε στον Ολυμπιακό ενόψει του αποψινού αγώνα με την Οσμανλίσπορ για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο διεθνής τερματοφύλακας αισθανόταν ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και την Κυριακή υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στον ορθό μηριαίο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής - τελευταίας προπόνησης για τον αγώνα με τους Τούρκους, ο Έλληνας γκολκίπερ δοκίμασε το πόδι του και έκανε κάποια βολέ, όμως πονούσε και έτσι ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε τον αφήσει εκτός.
Ο Καπίνο αναμένεται σήμερα να υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις και θα φανεί αν μπορεί να υπολογίζεται για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, αν και κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για τη συμμετοχή του διεθνούς τερματοφύλακα στον αγώνα με την «Ένωση».
Όσον αφορά τώρα τον Ιντέγε και τον Ελιουνούσι, και οι δύο έκαναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να παίξουν με την Οσμανλίσπορ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Νιγηριανός θα προσπαθήσει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να παίξει με την ΑΕΚ, ενώ ο Νορβηγός εξτρέμ δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει τις επόμενες μέρες.


Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια