64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βασικός ο Ιντέγε στο ντέρμπι

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε στην βασική 11άδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 
Βασικός ο Ιντέγε στο ντέρμπι

Τελευταία ενημέρωση 18/02/2017, 20:05

Η απουσία του Μπράουν Ιντέγε από το παιχνίδι με την Οσμάνλισπορ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής για τον Ολυμπιακό, ειδικά απ' τη στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο χρησμοποίησε τον Καρντόσο ως αντικαταστάτη του Νιγηριανού φορ. 

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου 

Με βάση λοιπόν την εικόνα που είχε ο Καρντόσο και τ' ότι ο Μπέντο δεν χρησιμοποιεί τον Ανσαριφάρντ, είναι πολύ σημαντικό νέο για τους “ερυθρόλευκους” ότι ο Ιντέγε είναι έτοιμος να παίξει στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής επιθετικός των πρωταθλητών Ελλάδος έκανε φουλ προπόνηση το Σάββατο και είναι στη διάθεση του προπονητή του για τη σημαντική αναμέτρηση με τους “κιτρινόμαυρους”. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού δεν άνοιξε τα “χαρτιά” του στη σαββατιάτικη προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι. Δεν έκανε κάποια δοκιμή στου Ρέντη, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος κόουτς των πειραιωτών σχεδιάζει τη χρησιμοποίηση του Ιντέγε στη βασική εντεκάδα των “ερυθρόλευκων”. 

Ο Νιγηριανός έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη και έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς πρόβλημα. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Μπέντο θα εμπιστευτεί τον Ιντέγε για την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, έχοντας στα υπόψιν και το ματς με την Οσμάνλισπορ, καθώς θέλει να έχει ο Νιγηριανός χρόνο συμμετοχής πριν από τη ρεβάνς στην Άγκυρα. Ο Ολυμπιακός θα έχει λοιπόν στη σύνθεση του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και φυσικά οι πειραιώτες περιμένουν πολλά από τον Νιγηριανό στράικερ. 

Μέσα και ο Φορτούνης 
Καλά ήταν τα νέα και για τον Κώστα Φορτούνη, καθώς ο Έλληνας μέσος των “ερυθρόλευκων” είναι στην αποστολή και μάλιστα αισθάνονταν πολύ καλύτερα στη σημερινή προπόνηση. Ο Μπέντο σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον διεθνή επιτελικό χαφ στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ σε ότι αφορά τον Ταρίκ Ελιονούσι, το πιθανότερο είναι να μείνει ο Νορβηγός στον πάγκο.


sport-fm.gr/

Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Φορτούνης

Στη σημερινή – τελευταία προπόνηση αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 
Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Φορτούνης
Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα στον Ολυμπιακό όσον αφορά τη συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 


Ο διεθνής μεσοεπιθετικός «κληρονόμησε» μία κάκωση στο γόνατο από τον αγώνα με την Οσμανλίσπορ και αυτή τη στιγμή εκτιμάται πως δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος να παίξει στο ΟΑΚΑ. 

Ο Πάουλο Μπέντο σίγουρα δεν θα θελήσει να ρισκάρει τη συμμετοχή του Τρικαλινού άσου, καθώς ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη η ρεβάνς με τους Τούρκους στην Άγκυρα για τους «32» του Europa League.

http://www.sport-fm.gr/

Σχόλια