64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Μπουμάλ αντικαθιστά τον Βιγιαφάνιες


Τελευταία ενημέρωση 18/02/2017, 18:30
Ο Ουζουνίδης διατηρεί τον Κλωναρίδη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον του Αστέρα, ενώ οι Μπουμάλ και Κουρμπέλης είναι οι δύο αλλαγές σε σχέση με τον Παναιτωλικό.

Δυο αλλαγές έχει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς με τον Παναιτωλικό: ο Κουρμπέλης αντικαθιστά τον Ρέις και ο Μπουμάλ τον τιμωρημένο Βιγιαφάνιες.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διατηρεί το 4-4-2 ως διάταξη, αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια με αυτή τη διάταξη ο Παναθηναϊκός έχει αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, ο Κουλιμπαλί στο δεξιό άκρο της άμυνας, ο Χουλτ στο αριστερό και οι Κουτρουμπής, Μολέντο στο κέντρο. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ απαρτίζουν οι Κουρμπέλης και Ζέκα, ο Εμποκού θα παίξει ως αριστερός χαφ και ο Μπουμάλ ο δεξιός, ενώ οι Μπεργκ και Κλώναρίδης θα παίξουν στην επίθεση.
Αναπληρωματικοί είναι οι Στιλ, Χουχούμης, Λουντ, Ρέις, Βλαχοδήμος Πανγιώτης, Ευαγγέλου και Πίσπας..
sport24.gr
Επιχείρηση «Μπουμάλ» για Ουζουνίδη

Επιχείρηση «Μπουμάλ» για ΟυζουνίδηΤην ψυχολογία του Ολιβιέ Μπουμάλ επιχείρησε να ανεβάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ελπίζοντας ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός να εμφανιστεί καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. 

Τον καλό του εαυτό ψάχνει ακόμα ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει ο Μαρίνος Ουζουνίδς από το πέρασμά του από τον πάγκο του Πανιωνίου. 
Ο Εβρίτης τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε κάποια προσωπικά προβλήματα και έχασε κάποιες από τις προπονήσεις της ομάδας, όπως και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. 

Ο Έλληνας προπονητής πιστεύει στις ικανότητες του Αφρικανού άσου και για αυτό τον λόγο, όπως γράφει σήμερα το «Goal News» είχε πολλά τετ-α-τετ το προηγούμενο διάστημα μαζί του, σε μία προσπάθεια να του τονώσει την ψυχολογία και να εμφανιστεί καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Δύο εβδομάδες εκτός ο Τελάντερ


Δύο εβδομάδες εκτός ο ΤελάντερΔεκαπέντε ημέρες εκτός δράσης θα χρειαστεί να μείνει ο Ράσμους Τελάντερ, σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει με συντηρητική αποκατάσταση το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό. 

Πάνω που ο Ράσμους Τελάντερ έδειχνε να βρίσκει ρυθμό και να παίρνει τα πάνω του, ήρθε ο τραυματισμός του κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. 

Ο Δανός αμυντικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» αποφάσισε να ακολουθήσει συντηρητική αποκατάσταση. 


Αυτό σημαίνει πως καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο 26χρονος άσος θα επιστρέψει σε περίπου δεκαπέντε ημέρες στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη

Στο Καζακστάν συνεχίζει ο Μαμούτε

Στο Καζακστάν συνεχίζει ο ΜαμούτεΤο Καζακστάν είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιούρι Μαμούτε, ύστερα από το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό. 
Στην Ακτόμπε του Καζακστάν συνεχίζει την καριέρα του ο Γιούρι Μαμούτε. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ύστερα από το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, επέστρεψε στην Γκρέμιο και εκείνη τον έδωσε ξανά ως δανεικό στην συγκεκριμένη ομάδα. 


Ο 21χρονος φορ, λοιπόν, έκανε ακόμη ένα υπερατλαντικό ταξίδι και το επόμενο διάστημα θα αγωνίζεται στο Καζακστάν.

http://www.sport-fm.gr

Σχόλια