64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με αυτούς πάει στο ντέρμπι η ΑΕΚ



Διαβάστε τους παίκτες που πήρε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό ο Μανόλο Χιμένεθ. 
Με αυτούς πάει στο ντέρμπι η ΑΕΚ




Το... κρυφτό του Χιμένεθ
Τελικά χωρίς τον Αλμέιδα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο αυριανό ντέρμπι.
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν συμπεριέλαβε τον Πορτογάλο επιθετικό στην αποστολή της Ένωσης παρά τις εκτιμήσεις που υπήρχαν για το αντίθετο.

Ο Αλμέιδα προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες της παρουσίας του στο ντέρμπι, έστω κι αν έμενε στον πάγκο. Έτσι, στην αποστολή της Ένωσης θα είναι οι Αραούχο, Πέκχαρτ και Μπακασέτας οι οποίοι είναι σε μεγαλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα για ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι.

Αυτός, η αγωνιστική ετοιμότητα είναι και ο λόγος για την απουσία του Τσιγκρίνσκι από την αποστολή. Ο άσος της Ένωσης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού, αλλά δεν είναι σε τέτοια φυσική κατάσταση που θα μπορούσε να αγωνιστεί στο παιχνίδι.

Εκτός έμεινε και ο Γκάλο, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο από χθες, όταν για άλλη μια φορά δεν είχε λάβει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω τραυματισμού.
inner



Το αίνιγμα είναι ένα... Θα παίξει ή όχι ο Πέκχαρτ βασικός αύριο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (7.30 μ.μ.: ΝS1, ΟΑΚΑ)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το... κρυφτό του Χιμένεθ
; Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αποκάλυψε την απάντηση στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, στα Σπάτα. Στόχος του ήταν να κρύψει καλά τα χαρτιά του και το κατάφερε.

Χώρισε τους παίχτες του σε δύο ομάδες των επτά ατόμων, αλλά και πάλι φρόντισε να μην υπονοήσει κάτι, καθώς μπέρδεψε αναπληρωματικούς με βασικούς. Όσοι απουσίασαν από το 7Χ7 έκαναν ασκήσεις και τριγωνάκια...

Ο Ισπανός προπονητής ίσως διαλέξει να παίξει με ένα φουλ επιθετικό σχηματισμό, δεδομένης της απουσίας φουνταριστού του Ολυμπιακού ή θα επιλέξει το σύνηθες και ασφαλές 4-2-3-1.

Θεωρείται πιο πιθανό να διαλέξει τον Αραούχο για την επίθεση, αντί του Πέκχαρτ, χωρίς να έχει μικρές πιθανότητες ο δεύτερος. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα γκολπόστ και αν παίξει 4-2-3-1, λογικά στην ενδεκάδα θα είναι επίσης οι: Βράνιες, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος και οι Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος ή Πατίτο... Ετοιμος είναι κι ο Τσιγκρίνσκι, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί, ενώ οριστικά νοκ άουτ τέθηκε ο Γκάλο.

Αν η ΑΕΚ παίξει με δύο επιθετικούς δηλαδή 4-4-2 ή 3-5-2 (με Πέκχαρτ, Αραούχο), τότε οι Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας και Πατίτο διεκδικούν μία θέση και όχι δύο και πιθανότατα ο Γιόχανσον θα βρεθεί στο κέντρο της άμυνας. Σε αυτή την περίπτωση ίσως βρει θέση στην ενδεκάδα ο Αϊντάρεβιτς.


sentragoal.gr

Σχόλια