64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Τα πλάνα του Μπέντο για το ντέρμπι

Η επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε και του Ταρίκ Ελιουνούσι στην αποστολή του Ολυμπιακού, αυξάνουν τις επιλογές του Πάουλο Μπέντο για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
Μπέντο
Η επιστροφή του Μπράουν Ιντέγε και του Ταρίκ Ελιουνούσι στην αποστολή του Ολυμπιακού, αυξάνουν τις επιλογές του Πάουλο Μπέντο για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές που είχαν αποχωρήσει με προβλήματα τραυματισμών από το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΛ με αποτέλεσμα να χάσουν το πρώτο ραντεβού με την Οσμάνλισπορ στο Φάληρο, δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και πιθανότατα θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα.
        

Τερματοφύλακας θα είναι ο Νικόλα Λεάλι, καθώς ο Στέφανος Καπίνο παραμένει εκτός δράσης με πρόβλημα τραυματισμού και πιθανότατα θα λείψει και από τη ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ. Οι ενοχλήσεις του Παρέδες στο δεξί γόνατο στη διάρκεια της σαββατιάτικης προπόνησης, οδηγούν τον Μπέντο στη διατήρηση του Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας. Εφόσον ο Παρέδες ήταν υγιής, είχε πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να είναι ο Μποτία με τον Ντα Κόστα. Θα είναι και μία πρόβα για τον Μπέντο ενόψει της ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ, αφού ο Βιάνα που βρίσκεται στην αποστολή, δε θα ταξιδέψει στην Τουρκία εξαιτίας της αποβολής του στο πρώτο ματς του Φαλήρου. Για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχουν οι επιλογές των Σισοκό και Ντε Λα Μπέγια, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να παίξει από την αρχή.
        

Ο Ρομάο με τον Μάρτινς ενδέχεται να προτιμηθούν για τις δύο θέσεις των αμυντικών μέσων. Υπάρχει και η λύση του Ρέτσου. Εφόσον βρεθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην ενδεκάδα, τότε ο Ρομαό θα καθίσει στον πάγκο. Εξτρέμ θα είναι οι Σεμπά και Ελιουνούσι, σε επιτελικό ρόλο ο Φορτούνης ή ο Ανδρούτσος σε περίπτωση κατά την οποία ο πρώτος δεν είναι 100% έτοιμος. Θυμίζουμε πως την Πέμπτη αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού (δέχθηκε κτύπημα κάτω από το δεξί γόνατο). Στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Ιντέγε, ενώ στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Χουτεσιώτης, Καρντόσο και Μανθάτης.
        
Εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού έχουν μείνει οι τραυματίες Παρέδες, Καπίνο και για αγωνιστικούς λόγους οι Ανσαριφάρντ, Ντομίνγκεζ, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Μάριν και Νικολάου, ο οποίος το Σάββατο ενίσχυσε την ομάδα νέων του Ολυμπιακού στο ματς με την ΑΕΚ στα Σπάτα που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. 

Σχόλια