64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Βεντέτα" με τους φίλους του Παναθηναϊκού άνοιξε ο Αγκάμεζ! (video)

Βεντέτα με τους φίλους του Παναθηναϊκού άνοιξε ο άλλοτε «πράσινος» και νυν «κόκκινος» Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Στο ντέρμπι των δύο αιωνίων στο βόλεϊ, ο διαγώνιος του Ολυμπιακού αντάλλαξε «γαλλικά» με την κερκίδα.

Ο Κολομβιανός άσος αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μοιραία η επιστροφή του στην έδρα των «πράσινων» ως παίκτης πλέον του Ολυμπιακού δεν πέρασε απαρατήρητη.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα του τέταρτου σετ και ενώ είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ Πανταλέων και Κόστα, αλλά και ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, με ένα εξ αυτών να βρίσκει τον Τσούπκοβιτς του Ολυμπιακού, ο Αγκάμεζ κέρδισε έναν πόντο, γύρισε στην εξέδρα των επισήμων και αφού έκανε άσεμνη χειρονομία, είπε σε άπταιστα ελληνικά «σας γα...ω»!

Όπως ήταν αναμενόμενοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανταπάντησαν εκ νέου με «γαλλικά», στον Κολομβιανό βολεϊμπολίστα ο οποίος τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 σετ τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε πρακτικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Βόλεϊ Λιγκ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Ολυμπιακού δέχθηκαν πολλά αντικείμενα από την «πράσινη» κερκίδα κατευθυνόμενοι προς τη φυσούνα.



Πηγή: http://www.skai.gr

Σχόλια