64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Νίκη παραμονής η ΑΕΛ, 1-0 τον Παναιτωλικό VIDEO


Την πιο μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Λάρισα, με 1-0 επί του Παναιτωλικού, στο «AEL FC Arena» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ουσιαστικά «καθάρισε» με την υπόθεση παραμονή, μιας και με το σημερινό «τρίποντο» ξέφυγε με 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και με 6 από το Λεβαδειακό, που είναι τρίτος από το τέλος.
Σε ένα κακό ματς και από τις δύο ομάδες αυτό που έκανε τη διαφορά στο πρώτο 45λεπτο ήταν το γκολ της Λάρισας στο 35΄. Από την... στραβοκλωτσιά του Αβραάμ μετά το φάουλ του Ναζλίδη στο 35΄, η μπάλα στρώθηκε στον Φάρκα ο οποίος με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ (1-0).
Στα υπόλοιπα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι επιδίωξαν περισσότερο πως θα κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα κι όχι να επιτεθούν για να πετύχουν κι άλλο γκολ, ενώ οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να φανούν καθόλου απειλητικοί για την εστία του Ξενοδόχοβ.

Το δεύτερο ημίχρονο προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις, ιδιαίτερα μετά το 70΄. Μέχρι τότε η ΑΕΛ κρατούσε πολύ άνετα μακριά από την περιοχή της τους παίκτες του Παναιτωλικού και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» από πιο νωρίς τη νίκη, εάν το σουτ του Ντέλετιτς δε σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.
Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες, αρχικά με τον Παπαδόπουλο στο 74΄ (το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε στη γραμμή ο Κόντορ) και πέντε λεπτά μετά, από σέντρα του Παπαδόπουλου, ο Μάρκος Πάουλο αστόχησε σχεδόν προ κενής εστίας

ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

naftemporiki.gr

Σχόλια