64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Απόλλων Σμύρνης-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0: Ξανά προς τη δόξα τραβά! Στιγμιότυπα

Απόλλων Σμύρνης-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0: Ξανά προς τη δόξα τραβά!
Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Σμύρνης που επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0 και φιγουράρει ξανά, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της Football League. 
Η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής στο Αίγιο πέρασε στην ιστορία και η «ελαφρά ταξιαρχία» ευελπιστεί σε ένα νέο σερί νικών που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κονέ ο Απόλλων Σμύρνης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας και ευελπιστεί αύριο σε απώλεια βαθμών της Λαμίας στην Ελευσίνα, όπου θα μονομαχήσει με την τοπική ομάδα, για να μείνει σε θέση οδηγού.
Ο Κονέ εκτέλεσε φάουλ στο 15’ και ο Κουτσόπουλος με αυτογκολ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Από εκτέλεση φάουλ στο 55’, πάλι από τον άσο από την Ακτή Ελεφαντοστού ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Περογαμβράκη να κάνει τη κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ρομάνο (65’ Τζάνης), Κονέ, Περογαμβράκης (74’ Κρητικός), Μπαρμπόσα (65’ Ομπόντο), Πετρόπουλος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος, Σμίλτος, Τσόπελας, Μάιγκα, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Υφαντής (65’ Βουκομάνοβιτς), Καραγιάννης, Ντάνκουα (50’ Ντεμπελέ), Κρητικός (75’ Μυργιώτης), Τζέκος

Σχόλια