64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής 26-3-2017

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

1483.     ΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΟΙΝΙΞ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ
Η Ουέλινγκτον (4-3-5 εντός) δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά με τους Γουόντερερς του Σίδνεϊ και έχασε δίκαια με 1-3, της στράβωσε το ματς και μετά δεν έβγαλε αντίδραση, βρήκε χώρους η αντίπαλος και πήρε ευρεία νίκη.
Λείπουν αρκετοί διεθνείς, αναμεσά τους ο καλός φορ Κρίσνα (22 συμ./11 γκολ). Οι Νιουκάστλ Τζετς (2-1-8 εκτός) ντούμπλαραν τις εύκολες ήττες με το 0-4 από τη Μέλμπουρν Σίτι, λογική ήττα. Κακή εμφάνιση για μία ακόμη φορά απέναντι σε μία καλύτερη αντίπαλο. Οκτώ και εννιά πόντους πίσω από την έκτη θέση αντίστοιχα με ματς λιγότερο, αν θέλουν να έχουν λίγες ελπίδες για τα πλέι-οφ πρέπει να κερδίσουν. Αν στο τέλος είναι ισόπαλο θα παίξουμε late goal.
1486.     ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ – ΣΙΔΝΕΪ
Υπάρχει υπαρκτή διαφορά ποιότητας, η Περθ όσο καλή είναι με ομάδες του επιπέδου της και χαμηλότερου τόσο κακή είναι με τις καλύτερες της και αν κάποια είναι πολύ ανώτερη της είναι η πρωτοπόρος Σίδνεϊ. Και από τις δύο ομάδες λείπουν δύο βασικοί λόγω των εθνικών. Δίκαιο το σετ με το διπλό στο 2,10-2,20.
1491.     ΧΕΤΑΦΕ – ΛΟΥΓΚΟ
Ακόμα μια εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Χετάφε, χάνοντας με 0-2 από την ΟΥΚΑΜ Μούρθια, διατηρείται οριακά εντός της προνομιούχου εξάδας, κυρίως γιατί αξιοποιεί την έδρα της (8-6-1 εντός). Η Λούγκο επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-3-2, 5/5 GG), χάρη στο 2-1 επί της Μιραντές, ενώ μακριά από το σπίτι της αριθμεί τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1. Φαβορί στο γήπεδό της η Χετάφε, όμως το 1,80 του άσου είναι οριακό, προτιμότερη επιλογή φαντάζει το GG στο 2,00 του Stoiximan, από τη στιγμή που η Λούγκο δείχνει ικανή να βρει δίχτυα, όπως άλλωστε έχει πράξει και στις 12/14 φετινές της εξόδους.
1430.     ΟΠΑΒΑ – ΜΠΡΝΟ
Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τα προημιτελικά του κυπέλλου Τσεχίας. Ομάδα της δεύτερης κατηγορίας η Οπάβα, βρίσκεται στο -4 από τις θέσεις ανόδου, έχοντας απολογισμό 1-1-1 μετά τη διακοπή. Η Μπρνο μετράει τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε παιχνίδια της μέσα στο 2017 (1-4-0, 5/5 under 2,5, 4/5 NG), βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, στο 1-6-4 ο μέχρι στιγμής εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα. Για αμφότερες το κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα, όμως εδώ που έφτασαν θα το κυνηγήσουν, σωστά μας φαίνονται τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν, δεν θα πάρουμε θέση.
1493.     ΒΕΡΟΝΑ – ΠΙΖΑ
Εκτός της προνομιούχου πρώτης δυάδας βρίσκεται η Βερόνα ύστερα από τις δύο σερί ισοπαλίες που παραχώρησε, συνεπώς αντιλαμβανόμαστε πως δεν υπάρχουν περιθώρια νέου στραβοπατήματος. Ειδικά με την επιστροφή του αρχισκόρερ Πατσίνι (24 συμ./ 19 γκολ) οι «τζιαλομπλού» έχουν τα εχέγγυα να κάμψουν την αντίσταση της κατά τα άλλα μαχητικής Πίζας, ο τρόπος παιχνιδιού της οποίας (28/31 under 2,5, 30/31 under 3,5) μας σπρώχνει προς το συνδυασμό του άσου με under 3,5 (2,02 / Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1501.     ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
Παρένθεση ήταν τελικά για τη Σκάνθορπ η νίκη πριν δέκα μέρες, γνώρισε την ενδέκατη φετινή της ήττα (2-1 εκτός έδρας απ’ την Όξφορντ) και πλεοιν δεν έχει ελπίδες για απευθείας άνοδο. Αντιθέτως η Μπράντφορντ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, τρέχει αήττητο επτά αγωνιστικών (4-3-0) έχοντας εδραιωθεί εντός πλέι-οφ, αλλά και αυτή δύσκολα θα προλάβει να πλασαριστεί στις δύο πρώτες θέσεις. Προσεκτικές αναμένεται να είναι οι δύο ομάδες, δεν θα είναι άσχημος ο πόντος της ισοπαλίας για αμφότερες, σε μια ούτως ή άλλως αμφίρροπη αναμέτρηση. Στο 3,25 το «Χ» στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1498.     ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1932
Από δυο διαδοχικές ισοπαλίες με 1-1 και αήττητο σερί τριών αγώνων έρχεται ο Πανσερραϊκός (1-2-0, 3/3 under 2,5), είναι άνετος βαθμολογικά και δεν πρόκειται να κινδυνέψει. Την πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα υπέστη ο Αγροτικός Αστέρας κατά την υποδοχή του Απόλλωνα την Πέμπτη (0-1), μακριά από το σπίτι του έχει απολογισμό 3-1-6, ενώ και εκείνος δεν έχει κάποιο ουσιαστικό στόχο να κυνηγήσει ως το φινάλε της σεζόν. Ομάδες οι οποίες έχουν ουσιαστικά πετύχει ήδη το στόχο της παραμονής, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε ένα ματς δίχως σκοπιμότητες, μια χαρά το over 2,5 στο 2,30 του Stoiximan.
1497.     ΟΦΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Άμεση επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ, καθώς πέρασε με 2-0 από τα Χανιά, μετράει 6-0-1 στα επτά τελευταία παιχνίδια του, όμως βρίσκεται ακόμα μακριά από την προνομιούχο δυάδα (-11). Δυο διαδοχικές ισοπαλίες και πέντε ματς δίχως νίκη μετράει η Καλλιθέα (0-2-3), βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού (+3), ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει απολογισμό 1-2-7. Ο ΟΦΗ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη εδώ, όμως οι τιμές του άσου μας αφήνουν αδιάφορους.
1499.     ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΡΗΣ
Την έκτη τους συνεχόμενη νίκη πανηγύρισαν τα Τρίκαλα την Τετάρτη, κερδίζοντας με 1-0 τη Λαμία, έχουν μείνει πίσω στη μάχη της ανόδου (-13 από τη δυάδα), όμως δεν δείχνουν να αδιαφορούν. Ο Άρης είχε εύκολο έργο κατά την υποδοχή του Πανελευσινιακού (4-0), αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη του με λευκό παθητικό, βρέθηκε έτσι σε απόσταση βολής από τις θέσεις ανόδου (-3). Σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ δυο εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας, παρακινδυνευμένη φαντάζει η οποιαδήποτε πρόβλεψη, ενώ και τα σετ που κυκλοφορούν είναι, σε γενικές γραμμές, σωστά, επομένως δεν υπάρχει λόγος να εμπλακούμε στοιχηματικά εδώ. 
------.     ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
Μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζει ο Απόλλωνας, έπειτα και από το 1-0 της Πέμπτης στον Εύοσμο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, εξακολουθεί να είναι αήττητος στο πρωτάθλημα (17-5-0 εντός), ενώ στο γήπεδό του μετράει 8-3-0. Ήττα για τον Αιγινιακό στην Καρδίτσα (1-2), παρέμεινε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, στο 2-2-7 ο μέχρι στιγμής εκτός έδρας απολογισμός του. Δεν βλέπουμε το πώς θα γκελάρει σε αυτό το ματς ο Απόλλωνας, αδιάφορες σε κάθε περίπτωση οι τοκογλυφικές τιμές του άσου.
------.     ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο Κισσαμικός μετά από τέσσερις σερί ήττες πήρε τέσσερις πόντους στα δύο τελευταία με Πανθρακικό και Σπάρτη (εκτός), είναι στο +5 από τη ζώνη και θέλει τη νίκη για να διευρύνει την απόσταση της από τις τελευταίες θέσεις πριν μπει σε μια σειρά αγώνων με ομάδες της ουράς, στην έδρα του κέρδισε σε 3/4 τελευταία. Η Αναγέννηση επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού και ξέφυγε στο +6 από τη ζώνη, μπορεί στην έδρα της να μετράει 5-0-1 εσχάτως όμως μακριά από αυτήν απογοητεύει καθώς μετράει πέντε σερί ήττες ενώ δεν έχει σκοράρει σε 9/11 ταξίδια της. Οι φιλοξενούμενοι πέρα από την αδυναμία που εμφανίζουν μακριά από τη Θεσσαλία, αντιμετωπίζουν και σημαντικές απουσίες, έτσι ο Ser Sira πήγε με τον άσο στο 2,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
------.     ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Έξι ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Αχαρναϊκός (0-2-4), έπειτα από το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Καλλιθέας, βρίσκεται μόλις στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ μετράει μόνο ένα τρίποντο και στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδι που έδωσε στην έδρα του (1-1-4, 5/6 GG & over 2,5). Ο Παναιγιάλειος έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, έχει μόλις μια ήττα στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές (3-4-1, 8/8 under 2,5, 6/8 NG), ενώ αναζητά ακόμα το παρθενικό του διπλό για φέτος (0-3-7 εκτός). Χαμηλότερο του αποδεκτού το 1,95 στον άσο για το ντεφορμέ Αχαρναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει και προβλήματα με προσφυγές ποδοσφαιριστών του, δεν θα πάμε όμως ούτε στην κόντρα, με τον Παναιγιάλειο να είναι άνετος βαθμολογικά και να εμφανίζει πολλές αδυναμίες μακριά από το σπίτι του. No bet.
------.     ΚΑΛΛΟΝΗ – ΣΠΑΡΤΗ
Νίκη άνευ αγώνος για την Καλλονή την Τετάρτη απέναντι στον Πανθρακικό, είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, στο -3 από τη σωτηρία. Η Σπάρτη έμεινε στο 0-0 κατά την υποδοχή του Κισσαμικού, ουσιαστικά η σεζόν της έχει τελειώσει, αφού ούτε θα κινδυνέψει, ούτε μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο από ένα πλασάρισμα στο πάνω μισό του βαθμολογικού πίνακα. Μεγαλύτερη η ανάγκη της Καλλονής για τη νίκη, αυτό πάντως δεν μας αρκεί για να πάμε με τον άσο του 1,70, το παιχνίδι μπορεί να μας απασχολήσει στο live και μόνο.
1514.     ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ
Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Βιτσέντζα, καθώς έχασε με 1-3 από τη Φροζινόνε, έμεινε έτσι με μόλις μια νίκη στα πιο πρόσφατα 11 παιχνίδια της (1-6-4, τα έξι τελευταία GG), με αποτέλεσμα να βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Στο ντεμπούτο του Τζίτζι Κάνι στον πάγκο, η Μπρέσια αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στη Σπέτσια, ο βαθμός ήταν το περισσότερο που δικαιούταν βάσει της εμφάνισης που πραγματοποίησε, τουλάχιστον διέκοψε το σερί των τριών συνεχόμενων ηττών που έτρεχε προηγουμένως. Χωρίς διπλό από το Σεπτέμβρη οι φιλοξενούμενοι (1-4-11 εκτός), βρίσκονται στη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μιλάμε για ένα πρόωρο εξάποντο παραμονής, στο οποίο τα πάντα φαντάζουν πιθανά, γι αυτό και θα αποφύγουμε να εμπλακούμε στοιχηματικά.
1515.     ΚΑΡΠΙ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ
Η Κάρπι βρίσκεται σε σταθερά πτωτική πορεία το τελευταίο τρίμηνο όπου ένα 3-3-6 σερί την έχει φέρει στο -2 από τα πλέι-οφ, κύρια προβλήματα της είναι η επίθεση και η αδυναμία που εμφανίζει στην έδρα της, με 29 γκολ σε 31 ματς έχει τη χειρότερη επίθεση ανάμεσα στις πρώτες 14 ομάδες της βαθμολογίας ενώ στην έδρα της έχει κερδίσει μόνο 5/15 ματς (5-7-3). Η Περούτζια έχοντας χάσει μόνο 1/10 τελευταία της ματς (4-5-1) καλπάζει προς τα πλέι-οφ (+2), μακριά από το γήπεδο της είναι πολύ αποτελεσματική, έχει τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία (5-7-4) έχοντας σκοράρει σε 13/16 ταξίδια της. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερο φεγγάρι και μπορούν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία της Κάρπι να επιβάλλει το παιχνίδι της εντός, 1,925 πληρώνει στην Bet365 το ασιατικό +0,25 διπλό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1513.     ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΤΣΕΖΕΝΑ
Πρώτη ήττα έπειτα από πέντε αγώνες για την Εντέλα (2-3-0) το εντός έδρας 0-1 από τη Σαλερνιτάνα, βρέθηκε έτσι εκτός της προνομιούχου οκτάδας, έστω και οριακά (-2). Η Τσεζένα επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-4-2), χάρη στο 1-0 επί της Τερνάνα, καταφέρνει να διατηρείται με νύχια και με δόντια πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού (+2). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, δυνατή κατά κανόνα στο σπίτι της η Εντέλα (9-4-2 εντός), όμως η Τσεζένα μετράει μόλις μια ήττα στις πιο πρόσφατες πέντε εξόδους της (1-3-1), υπάρχουν ορισμένες απουσίες λόγω τιμωριών και διεθνών υποχρεώσεων στις τάξεις των φιλοξενούμενων, ωστόσο δεν διακρίνουμε κάποια ιδιαίτερη στοιχηματική ευκαιρία με τα σετ που κυκλοφορούν, γι αυτό και δεν θα επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα.
1517.     ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΑΣΚΟΛΙ
Η Σαλερνιτάνα έχοντας πάρει επτά πόντους στα τρία τελευταία και τρέχοντας σερί 5-3-3 το τελευταίο τρίμηνο, έχει ξεφύγει στο +7 από τα μπαράζ, στην έδρα της (6-6-3) μόνο σε 2/15 δεν σκόραρε, με αποτέλεσμα να μετράει 10/15 GG. Παρομοίως η Άσκολι με ένα σερί 5-8-4 το τελευταίο τρίμηνο είναι στο +6 από τα μπαράζ, εκτός έδρας είναι από τις πλέον αποτελεσματικές ομάδες της κατηγορίας (4-7-5) καθώς έχει ηττηθεί μόνο σε 1/8 τελευταία της ταξίδια, σε αυτό το διάστημα δεν σκόραρε μόνο στις ισχυρές έδρες των Μπενεβέντο και Βερόνα, ακόμα και εκεί όμως έφυγε με θετικό αποτέλεσμα (0-0). Οι γηπεδούχοι σκοράρουν με άνεση εντός έδρας ενώ οι φιλοξενούμενοι ανεξαρτήτως έδρας προέρχονται από 9/10 αμφίσκορα, παράλληλα έχουν δύο σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Το GG δείχνει αρκετά πιθανό και πληρώνει 1,95 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1519.     ΤΕΡΝΑΝΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ
Άμεση επιστροφή στις ήττες για την Τερνάνα, καθώς έχασε με 0-1 από την Τσεζένα, στο πρώτο της ματς με τον Φάμπιο Λιβεράνι στον πάγκο κέρδισε με 2-1 την Τράπανι, πετυχαίνοντας τη μοναδική της νίκη στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές (1-0-7). Τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες συμπλήρωσε η Αβελίνο (0-2-2) έπειτα από το εντός έδρας 1-1 απέναντι στη Νοβάρα, ωστόσο διατηρείται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ μετράει και μόλις μια ήττα στις πιο πρόσφατες έξι εξόδους της (2-3-1). Ουραγός της βαθμολογίας η Τερνάνα, παρά την αλλαγή προπονητή δεν πείθει ότι μπορεί να σηκώσει αποδόσεις φαβορί, αν η Αβελίνο δεν ήταν στα κάτω της θα δοκιμάζαμε να πάμε στην κόντρα, τώρα απλώς θα αρκεστούμε στο πάσο.
1516.     ΛΑΤΙΝΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ
Η Λατίνα μπορεί να έχει χάσει μόνο 1/5 τελευταία όμως παραμένει κολλημένη στις ισοπαλίες (5-17-9, τα 14 Χ ήταν με γκολ, τα 11 ήταν με 1-1 σκορ), κάτι που προς το παρόν την κρατάει εντός θέσεων μπαράζ όμως δεν της αρκεί καθώς αναμένει αφαίρεση βαθμών, έτσι είναι υποχρεωμένη τουλάχιστον στην έδρα της, να παίζει μόνο για τη νίκη από δω και πέρα (3-9-3 εντός). Η Προ Βερτσέλι άξιζε τη νίκη με τη Βερόνα όμως την έχασε στην τελευταία φάση, με 2-3-0 σερί στα πέντε τελευταία είναι στο +2 από τα μπαράζ, εκτός έδρας μετράει 2-7-6 ρεκόρ έχοντας χάσει όμως μόνο 1/5 τελευταία (2-2-1), στα τέσσερα πιο πρόσφατα μάλιστα σκόραρε πέντε φορές. Σε μια αναμέτρηση που έχει πολύ από το αγαπημένο σκορ της Λατίνα (11 φορές έφερε 1-1), το αμφίσκορο φαντάζει πιθανότερο απ' ότι το 2,05 (Bet365) υποδηλώνει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1518.     ΣΠΑΛ 2013 – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ
Ντέρμπι πρωτοπόρων στη δεύτερη κατηγορίας της Ιταλίας, η πρώτη της βαθμολογίας και αήττητη για δώδεκα σερί αγωνιστικές (7-5-0) ΣΠΑΛ, υποδέχεται τη δεύτερη Φρονιζόνε που εκτός έδρας δεν πατάει και τόσο καλά (1-2-3 στα τελευταία έξι). Από νίκες έρχονται και οι δύο ομάδες, ωστόσο ξεκάθαρα σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η γηπεδούχος ΣΠΑΛ και έτσι θα της δώσουμε προβάδισμα νίκης. Στο 1,85 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1522.     ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΠΛΙΜΟΥΘ
Τα τυπικά απομένουν για να οριστικοποιηθεί η άνοδος της Ντονκάστερ στη Λιγκ 1, είναι στο +17 οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος, μοναδικά της κίνητρα πλέον είναι η κατάκτηση του τίτλου και η διατήρηση του εντός έδρας αήττητου (13-6-0). Σε ανάλογη κατάσταση και η Πλίμουθ που απέχει έντεκα βαθμούς από την 4η Στίβενεϊτζ, αν είναι απλά σοβαρή στο φινάλε δεν υπάρχει περίπτωση να αγχωθεί. Είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας μετρώντας 11-3-4 μακριά από το γήπεδο της και έχει το έξτρα κίνητρο να σπάσει το αήττητο της Ντονκάστερ μπροστά μάλιστα στις τηλεοπτικές κάμερες, δε θα είναι εύκολο αλλά οι αποδόσεις σαφώς αδικούν τους φιλοξενούμενους (1ος-2ος παίζουν), παίζεται το +0,75 διπλό (1,80/ Bet365), αξίζει μια ζαριά και το 5,00 του ξερού διπλού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1523.     ΚΑΝΤΙΘ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
Με την πολύ σημαντική νίκη που πέτυχε στη Χιρόνα, η Κάντιθ μπήκε και πάλι με αξιώσεις στη μάχη της απευθείας ανόδου, μειώνοντας στους οκτώ πόντους τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση, ενώ δείχνει ότι έχει ξαναβρεί τον καλό της εαυτό, έχοντας πετύχει 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια της (3-0-1). Από την άλλη, η Τενερίφη έφτασε τα τρία ματς μακριά από το τρίποντο (0-2-1), γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τη Ρέους με 1-0 και χρειάζεται επειγόντως ένα θετικό αποτέλεσμα για να επανέλθει το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Ωστόσο, αυτό δύσκολα θα έρθει στο αφιλόξενο σπίτι της Κάντιθ (9-3-2 με 9 γκολ παθητικό), με την επιλογή του άσσου να προσφέρεται σε απόδοση 2,15 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1594.     ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποτελεί σαφέστατα το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση του ομίλου του μαζί με τη Βόρεια Ιρλανδία, συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς σε 4 ματς (2-1-1), ωστόσο αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχοντας βρει δίχτυα μόλις 2 φορές. Αντίθετα, η Γερμανία είναι ένα πολυβόλο στην επίθεση, πετυχαίνοντας 16 γκολ στα 4 πρώτα παιχνίδια της, όπου έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες (4-0-0) και είναι το απόλυτο αφεντικό του γκρουπ, διατηρώντας μάλιστα απαραβίαστη την εστία της. Η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαοτική και θεωρούμε ότι τα «πάντσερ» θα έχουν ένα εύκολο έργο κόντρα στους Αζέρους, επιβεβαιώνοντας το -2,25 ασιατικό διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 1,86 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1596.     ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ – ΤΣΕΧΙΑ
Βόμβα μεγατόνων θα αποτελέσει αν δεν κερδίσει η Τσεχία στο Σαν Μαρίνο, δεν πείθει μέχρι στιγμής το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γιάρολιμ, αλλά ακόμα και αν βρεθεί σε μέτρια μέρα μπορεί να κερδίσει άνετα. Το Σαν Μαρίνο είναι παραδοσιακά ομάδα-σάκος του μποξ σε όποιον όμιλο και αν βρεθεί, πρόσφατα ηττήθηκε εντός έδρας (με 0-2) ακόμα και από την Ανδόρρα. Γενικά έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και η πιο λογική εξέλιξη είναι να ηττηθεί με πολλά γκολ διαφορά. Ενδιαφέρουσα περίπτωση θεωρούμε τον συνδυασμό NG & over 3,5 (1,85/Stoiximan), που θα επαληθευτεί με ένα σκορ της τάξης του 0-4 και άνω. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1595.     ΑΡΜΕΝΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ
Μόνο φτωχός συγγενής του 5ου ομίλου δεν είναι η Αρμενία, με εξαίρεση τον εντός έδρας διασυρμό (0-5) που υπέστη από τη Ρουμανία στα τρία υπόλοιπα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Από την πρωτοπόρο Πολωνία ηττήθηκε (2-1) στη Βαρσοβία με γκολ στις καθυστερήσεις, στο γκολ ήρθε (1-0) και η ήττα της από τη Δανία, ενώ το Μαυροβούνιο το κέρδισε με τρελή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (3-2 από 0-2). Το Καζακστάν δεν είναι ομάδα επιπέδου Σαν Μαρίνο, Νησιών Φερόε και λοιπών αδύναμων ομάδων, αλλά μέχρι στιγμής στις δύο εξόδους του (σε Μαυροβούνιο και Δανία) ηττήθηκε με κάτω τα χέρια, δεχόμενη εννέα γκολ. Σωστό φαβορί η Αρμενία, έχει ευκαιρία να ανέβει σκαλοπάτια στον βαθμολογικό πίνακα, 1,91 πληρώνει ο ασιατικός άσος -0,5 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1593.     ΑΓΓΛΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
Από νωρίς δείχνει η Αγγλία ποιος είναι το αφεντικό του έκτου ομίλου, στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει μαζέψει δέκα βαθμούς χωρίς καν να έχει δεχτεί γκολ. Με τις καλές εμφανίσεις, ακόμα και στα θεωρητικά δυσκολότερα παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της (εκτός έδρας με Σλοβακία, Σλοβενία), ο Σάουθγκεϊτ κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομοσπονδίας που τον μονιμοποίησε στον πάγκο των “τριών λιονταριών”. Η Λιθουανία μέχρι στιγμής πραγματοποιεί καλή πορεία για τα δεδομένα της έχοντας απολογισμό 1-2-1, στη Σλοβακία (4-0) όμως έδειξε τις αδυναμίες της και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι κόντρα στη σαφώς ποιοτικότερη Αγγλία. Προφανώς πολύ χαμηλά ο άσος συμπαρασύροντας και τα περισσότερα ειδικά, πιο ενδιαφέρουσα επιλογή δείχνει ο συνδυασμός 1 & under 3,5 στο 1,91 του Stoiximan, δεδομένου ότι οι Άγγλοι σε κανένα παιχνίδι τους ως τώρα δεν πέτυχαν περισσότερα από τρία γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1555.     ΡΕΟΥΣ - ΟΥΚΑΜ ΜΟΥΡΘΙΑ
Επιστροφή στις νίκες έπειτα από οχτώ αγωνιστικές για τη Ρέους (0-6-2, 7/8 under 2,5), καθώς πέρασε με 1-0 από την έδρα της Τενερίφης, στο γήπεδό της μετράει μόλις τέσσερα τρίποντα από την αρχή της σεζόν, αφού συχνά κολλάει στην ισοπαλία (4-7-4 εντός). Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων τρέχει η ΟΥΚΑΜ Μούρθια (2-2-0), έπειτα και από το 2-0 επί της Χετάφε, μετράει μόλις μια ήττα εδώ και 10 αγωνιστικές (4-5-1), ενώ ισόπαλα ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της (1-4-0). Αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία και δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, το πρώτο σημείο του αγώνα είναι το Χ, το οποίο βρίσκουμε στο 2,90 στον Stoiximan.
1554.     ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΟΥΕΣΚΑ
Η Μιραντές το πάλεψε στην έδρα της Λούγκο όμως για ακόμα μια φορά πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες της (2-1), είναι ουραγός και στο -4 από την παραμονή καθώς έχουν δεχθεί σε 13 συνεχόμενα ματς γκολ, διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, όμως αρνείται να βάλει σκοπιμότητα στο παιχνίδι της και παράγει και η ίδια αρκετές φάσεις, έτσι προέρχεται από 7/9 GG. Η Ουέσκα με ένα σερί 4-2-0 ξεφεύγοντας στο +12 από τη ζώνη, παράλληλα έφτασε στο -1 από τα πλέι-οφ, αν και πρώτος στόχος παραμένει η άνετη παραμονή. Εκτός έδρας συνηθίζει να παίζει κλειστά και με στόχο την ισοπαλία (2-9-3, 12/15 under) όμως τώρα το πιθανότερο είναι να παρασυρθεί στο ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι αδυνατούν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους, ενώ παράλληλα οφείλουν να ψάξουν τη νίκη, 1,80 πληρώνει το GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1556.     ΣΕΒΙΛΛΗ Β – ΚΟΡΔΟΒΑ
Τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Στοπ στο σερί των εννέα αγώνων μακριά από τις νίκες έβαλε η Σεβίλλη Β’ (0-6-3), χάρη στο διπλό που έβγαλε στην έδρα της Σαραγόσα (2-1), βρέθηκε, έτσι, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ στο γήπεδό της μετράει μόλις μια ήττα από την αρχή της χρονιάς (6-7-1 εντός). Χαμηλά στη βαθμολογία παρέμεινε η Κόρδοβα, έπειτα και από το εντός έδρας 0-0 κατά την υποδοχή της Νουμάνθια, μόλις στο +2 η απόσταση της από τη 19η θέση, ενώ μακριά από το σπίτι της μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες (3-5-7 εκτός). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για μια αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες, προς αποφυγή, σε κάθε περίπτωση, ο άσος του 2,10, με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετά μαζεμένα προβλήματα απουσιών, καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ.
1618.     ΕΛΤΣΕ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Επιστροφή στις νίκες έπειτα από τρεις αγώνες για την Έλτσε (0-2-1), καθώς νίκησε με 3-1 την Ταραγόνα εκτός έδρας, στο γήπεδό της πάντως μετράει μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-4-1). Την τέταρτη ήττα της στις έξι τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε η Σαραγόσα (1-1-4), χάνοντας στο γήπεδό της από τη Σεβίλλη Β’ με 1-2, με τον Ραούλ Αγνέ να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο και τον Θέσαρ Λάινεθ (μέχρι πρότινος τεχνικό της δεύτερης ομάδας) να τον αντικαθιστά. Εξ ορισμού δύσκολο για εκτίμηση ματς, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων θολώνει ακόμα περισσότερο το τοπίο, δεν θα πάρουμε θέση.
1619.     ΜΠΑΡΙ – ΝΟΒΑΡΑ
Άμεση αντίδραση μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε με 4-0 από την Τραπάνι ψάχνει η Μπάρι, η οποία έχει απομακρυνθεί πολύ από τις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο (-10), όμως εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στη μάχη των πλέι οφ, καθώς βρίσκεται στην έκτη θέση και στο +2 από τον ένατο. Με τον ίδιο στόχο συνεχίζει στη φετινή σεζόν και η Νοβάρα, πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, αγνοώντας την ήττα στις εννέα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της (4-5-0), ωστόσο τα εκτός έδρας ματς παραμένουν η αχίλλειος πτέρνα της (3-4-8 με 20 γκολ παθητικό). Η Μπάρι αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της από το σπίτι της, όπου έχει απολογισμό 10-4-2 και μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες (4-0-0) και αναμένεται να συνεχίσει το σερί της κόντρα στη Νοβάρα, επιβεβαιώνοντας τον άσσο που προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1623.     ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Με νέο ομοσπονδιακό εκλέκτορα η Νορβηγία μετά το τραγικό ξεκίνημα της. Στα τέσσερα πρώτα ματς με τον Χόγκμο κέρδισε μόνο το Σαν Μαρίνο (4-1), χωρίς καν μάλιστα να κρατήσει μηδέν παθητικό. Ντεμπούτο λοιπόν για τον 68χρονο Σουηδό Λαρς Λάγκερμπακ, που διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία σε πάγκους Εθνικών ομάδων (Σουηδίας και Ισλανδίας) για να την ανεβάσει επίπεδο και να της δώσει αγωνιστική ταυτότητα. Σαφώς καλύτερο το ξεκίνημα της Β. Ιρλανδίας στον όμιλο (2-1-1), ηττήθηκε μόνο από τη Γερμανία και είναι το φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης. Στο Μπέλφαστ και μπροστά στους πιστούς φίλους της παίζει πάντα ψυχωμένα, είναι και αήττητη στα επτά τελευταία επίσημα παιχνίδια της (5-2-0) και θεωρούμε πως μπορεί να βρει τον τρόπο να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλή σκέψη το γνωστό ανάπτυγμα των σκορ (1-0/2-0/2-1, κάλυψη 1-1), που δίνει μέση απόδοση 2,27. Πιο ασφαλής πρόταση ο συνδυασμός NG & under 3,5 με απόδοση 1,70 στον Stoiximan, αφού περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι με μπόλικη τακτική, ελάχιστες καλές φάσεις και λίγα γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1625.     ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΠΟΛΩΝΙΑ
Με έναν πολύ ενθαρρυντικό τρόπο έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Μαυροβούνιο, βρισκόμενο στη δεύτερη θέση του ομίλου, ωστόσο δεν άφησε θετικές εντυπώσεις στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του, όταν έδειξε αυτοκτονικές τάσεις στην ήττα που γνώρισε στην Αρμενία με 3-2, αφού πρώτα απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων (0-2). Όπως και να έχει, εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στη μάχη για τα μπαράζ, όμως απέχει τρεις πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Πολωνία, η οποία είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του γκρουπ, μετρώντας 3 νίκες σε 4 ματς (3-1-0), ενώ ταυτόχρονα διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 10 γκολ ενεργητικό. Οι Πολωνοί διαθέτουν ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ από τη μέση και μπροστά και θεωρούμε ότι έχουν όλα τα φόντα για να πανηγυρίσουν το τρίποντο, επιβεβαιώνοντας το διπλό που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1626.     ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ
Κρίσιμο ματς για Ρουμανία και Δανία, το μέτριο ξεκίνημα που πραγματοποιούν αμφότερες στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τις έχει αφήσει στην 4η και 3η θέση αντίστοιχα. Ήδη η Πολωνία έχει ξεφύγει στη βαθμολογία, ενώ στους διεκδικητές ενός εισιτηρίου έχει προστεθεί και το θετικότατο Μαυροβούνιο, κάνοντας τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση επιτακτική για τις δύο ομάδες. Αμφότερες έχουν προβλήματα στην επιθετική γραμμή, όμως διαθέτουν πολλές ποιοτικές λύσεις για καλύψουν τα κενά, από τη στιγμή που αναμένουμε επιθετική προσέγγιση και από τις δύο, το GG στο 2,00 της Bet365 δείχνει καλή επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1624.     ΜΑΛΤΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ
Βρήκε τον εαυτό της και τη χαμένη της αυτοπεποίθηση η Σλοβακία στις δύο τελευταίες νίκες της, στην Τρνάβα, με Σκωτία (3-0) και Λιθουανία (4-0) για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Κυκλωμένο έχει το τρίποντο με τη Μάλτα όταν έκανε τον αρχικό προγραμματισμό της, οι Μαλτέζοι πάντως στα 3/4 παιχνίδια τους στον όμιλο στάθηκαν αξιοπρεπέστατα, χάνοντας με λογικά σκορ από Αγγλία, Λιθουανία και Σλοβενία. Περιμένουμε να επικρατήσει το φαβορί, αλλά θα στραφούμε αναγκαστικά σε πιο εναλλακτικές λύσεις, με τα ακριβή σκορ 0-1/0-2 και 0-3 να δίνουν μέση απόδοση 1,69 σε Bet365 και Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1627.     ΣΚΩΤΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Με το αριστερό έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Σκωτία, στους τέσσερις πρώτους αγώνες έχει κερδίσει μόνο τη Μάλτα (1-1-2), δείχνοντας στις βαριές ήττες από Αγγλία, Σλοβακία (3-0) πως βρίσκεται ένα επίπεδο πιο κάτω από τους διεκδικητές της πρόκρισης. Πολύ δυναμικά έχει μπει από την άλλη η Σλοβενία, που παραμένει αήττητη (2-2-0) έχοντας δεχθεί γκολ μόνο στην πρεμιέρα από τη Λιθουανία. Διαφωνούμε με το φαβοριτισμό των Σκωτσέζων, η μέχρι στιγμής εικόνα της Σλοβενίας είναι σίγουρα καλύτερη, καλή επιλογή το +0,25 διπλό (1,92/ Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
1639.     ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΛΑΝΟΥΣ
Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Κολόν στο κλάσικο του Σάντα Φε, κέρδισε με 2-0 την Ουνιόν, σκοράροντας και τα δυο της τέρματα με κεφαλιές έπειτα από αντίστοιχες στημένες φάσεις. Η Λανούς δεν τα κατάφερε απέναντι στη Ρίβερ την Τρίτη, γνωρίζοντας την ήττα με 1-3, ήταν η δεύτερη διαδοχική της στο πρωτάθλημα έπειτα από τη συντριβή από τη Ράσινγκ (0-3), μεσολάβησε η νίκη επί της Σαπεκοένσε στη Βραζιλία, στα πλαίσια του Κόπα Λιμπερταδόρες. Δεν αξίζουν τα 2,15-2,20 στο διπλό, για μια Λανούς που δείχνει πως ακόμα ψάχνεται, καλύτερα να μην μπλέξουμε εδώ.
1647.     ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΧ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Στο Σαν Χουάν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, αναμένεται «κατάληψη» από 15.000 οπαδούς της Μπόκα. Χωρίς γκολ μετά τη διακοπή η Σαν Μαρτίν, αρχικά ηττήθηκε με 0-1 στο γήπεδό της από την Ουρακάν, για να ακολουθήσει το εκτός έδρας 0-0 με την Ιντεπεντιέντε, σε ένα παιχνίδι στο οποίο γλύτωσε την ήττα χάρη στις επεμβάσεις του κίπερ Αρδέντε. Από ήττα-σοκ έρχεται η Μπόκα, καθώς έχασε στο γήπεδό της από την Ταγέρες με 1-2, παρόλα αυτά διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 από τους διώκτες της. Καθόλου καλά δεν πατάει η Σαν Μαρτίν, η Μπόκα είναι ανώτερη ποιοτικά και μπορεί να επανέλθει στις νίκες, θα θέλαμε πάντως κάτι καλύτερο από το 1,75 στο διπλό για να επιχειρήσουμε κάποιο ποντάρισμα.
1637.     ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ
Ήττα με 1-2 για την Τέμπερλεϊ στο εξάποντο με τη Σαρμιέντο, στο πρώτο της παιχνίδι για το 2017 επικράτησε με 3-1 της Τίγκρε, χρειάζεται αρκετή ακόμα προσπάθεια για να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η Τουκουμάν έμεινε στο 0-0 κατά την υποδοχή της Αλντοσίβι, φάνηκε επηρεασμένη από το ταξίδι στην Ουρουγουάη (ήττα με 1-2 από την Πενιαρόλ στα πλαίσια του Λιμπερταδόρες), ενώ στο αμέσως προηγούμενο ματς πρωταθλήματος κέρδισε δίκαια και με σκορ 2-1 τη Σαρμιέντο. Ανώτερη ποιοτικά η Τουκουμάν, μεγαλύτερη η ανάγκη της Τέμπερλεϊ για τη νίκη, σωστά μας φαίνονται τα ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν.
1644.     ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ
Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Ρίβερ την Τρίτη, πέρασε με 3-1 από την έδρα της Λανούς, προηγήθηκε η νίκη επί της Μεντεγίν για το Λιμπερταδόρες (επίσης με 3-1) και το 0-0 κατά την υποδοχή της Ουνιόν, στο πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή. Από σπουδαία νίκη έρχεται η Μπελγράνο, επικράτησε με 2-0 της Ράσινγκ, άφησε, έτσι, πίσω της την κακή εικόνα  που είχε στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της (ήττα με 1-2 από Σαν Λορέντζο). Η Ρίβερ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στην εν λόγω αναμέτρηση, όμως δεν υπάρχει η παραμικρή αξία στα 1,60 που κυκλοφορούν στον άσο. 
1650.     ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΠΑΣΤΟ
Με τη ψυχολογία στα ύψη έρχεται η Κάλι, καθώς προέρχεται από την τεράστια νίκη με ανατροπή στο κλάσικο κόντρα στην Αμέρικα. Δύο ματς χωρίς νίκη παραμένει η Πάστο, με τελευταίο την ισοπαλία κόντρα στην Κορτουλουά εντός έδρας. Μία κλάση ανώτερη η Κάλι, κρατάμε τον άσο.
1166.     ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΠΙΑΤΑ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ
Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Καπιατά, 1-0 κόντρα στην Ιντεπεντιέντε. Τίποτα δε φαίνεται να λειτουργεί στους γηπεδούχους, οι οποίοι άρχισαν τη σεζόν με υψηλούς στόχους. Πρωτοπόρος η Γκουαρανί, προέρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στη νεοφώτιστη Τρινιδένσε. Λογικό φαβορί το διπλό, οι τιμές όμως δεν ικανοποιούν.
1635.     ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Σε καλή κατάσταση δείχνει μετά τη διακοπή η Αλντοσίβι, αρχικά επικράτησε με 1-0 της Ραφαέλα, ενώ στη συνέχεια απέσπασε 0-0 από την Τουκουμάν, διατηρείται έτσι εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Αντιθέτως η Άρσεναλ μετράει 2/2 ήττες στο πρωτάθλημα μέσα στο 2017, προηγήθηκε το 2-4 στην έδρα της Πατρονάτο, για να ακολουθήσει το 1-2 στο γήπεδό της από τη Ραφαέλα, βρίσκεται πια οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η στιγμή δείχνει να ευνοεί την Αλντοσίβι, βρίσκει απέναντι της μια προβληματική ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται μακριά από το σπίτι της (0-2-6 εκτός), απλά σωστό το 1,85-1,90 στον άσο, προτιμότερη επιλογή τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη το 1-1, τα οποία δίνουν μέση απόδοση 2,05 σε Bet365 και Stoiximan.
1651.     ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΡΙΟΝΕΓΚΡΟ ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ
Το αήττητο σερί των γηπεδούχων έλαβε τέλος στη βαριά ήττα με 3-0 κόντρα στην Τζούνιορ. Κακή εμφάνιση για την Όνσε Κάλντας, η ήττα κρίνεται δίκαιη. Από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας η Ριονέγρο, με το επιθετικό πρόβλημα να είναι τεράστιο. Η Όνσε Κάλντας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αποτέλεσμα που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στις θέσεις των πλέι-οφ.
1473.     ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ
Τοπικό ντέρμπι. Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Ρεάλ, αντιμετωπίζοντας πολλά αγωνιστικά και έξω-αγωνιστικά προβλήματα. Σε καλύτερη κατάσταση η Νασιονάλ, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, προερχόμενη από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο. Αν κρατούσαμε κάτι σε ένα τέτοιο ντέρμπι, θα ήταν το διπλό.

Σχόλια