64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πέναλτι στο 97' και «τέζα» η Μίλαν [vid]

Πέναλτι στο 97' και «τέζα» η Μίλαν [vid]
Στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων κρίθηκε η αναμέτρηση στο «Juventus Stadium». Η Γιουβέντους νίκησε την Μίλαν με 2-1, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πάουλο Ντιμπάλα στο 97'. Έτσι, οι «μπιανκονέρι» έφτασαν τις 31 σερί εντός έδρας νίκες και βαδίζουν ακάθεκτοι για τον τίτλο.
Στην πρεμιέρα της 28η ς αγωνιστικής στη Serie A, έγινε ένα ντέρμπι με τα όλα του. Δυνατές μονομαχίες, νεύρα, αποβολή (90'+3' Σόσα), ωραίες ενέργειες, χαμένες ευκαιρίες, γκολ και χιτσκοκικό φινάλε. Το σκορ «άνοιξε», για τη γηπεδούχο, ο Μεχντί Μπενατιά στο 30ό λεπτό. Η φιλοξενούμενη ισοφάρισε στο 43' με τον Κάρλος Μπάκα, ο οποίος ήταν σε ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ. Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα είχε «κατεβάσει ρολά» και όλα έδειχναν ότι δε θα υπάρξει νικήτρια.
Όμως όλα άλλαξαν στο επιπλέον λεπτό των τετράλεπτων καθυστερήσεων. Το χρονόμετρο έδειχνε το 95' και ο Λίχτσταϊνερ, από δεξιά, επιχείρησε να σεντράρει. Δίπλα του ήταν ο Ματία ντε Σίλιο και η μπάλα βρήκε στο εκτεθειμένο χέρι του. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το οποίο, δύο λεπτά αργότερα, μετέτρεψε σε γκολ ο Ντιμπάλα.

sentragoal.gr

Απίστευτο «ντου» του Μπάκα στον διαιτητή! 

Απίστευτο «ντου» του Μπάκα στον διαιτητή! (video)Το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής της αναμέτρησης της Γιουβέντους κόντρα στη Μίλαν προκάλεσε τις σφοδρές διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων και ο Μπάκα (που είχε βγει εκτός) λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια Τις έντονες διαμαρτυρίες της Μίλαν προκάλεσε η απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Γιουβέντους στο 95' της αναμέτρησης και Κάρλος Μπάκα λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον Νταβίντε Μάσα. 

Ευτυχώς για τον Κολομβιανό -που νωρίτερα είχε περάσει εκτός ως αλλαγή- βρέθηκε ο Βιντσέντσο Μοντέλα για να τον συγκρατήσει.

http://www.sport-fm.gr

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 10/3
Γιουβέντους - Μίλαν 2-1 (30' Μπενατιά, 90+7' πέν. Ντιμπάλα - 43' Μπάκα)
Σάββατο 11/3
Τζένοα - Σαμπντόρια (21:45)
Κυριακή 12/2
Σασουόλο - Μπολόνια (13:30)
Ίντερ - Αταλάντα (16:00)
Φιορεντίνα - Κάλιαρι
Νάπολι - Κροτόνε
Κιέβο - Έμπολι
Πεσκάρα - Ουντινέζε
Παλέρμο - Ρόμα (21:45)
Δευτέρα 13/3
Λάτσιο - Τορίνο (21:45)
H βαθμολογία στη Serie A

Σχόλια