64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Γιουβέντους με καρδιά και… σπρώξιμο

Μήνυμα ΚΑΙ μέσω Κυπέλλου για το ποιος είναι αφεντικό έστειλε η Γιουβέντους. Με σπρώξιμο από τη διαιτησία και τον Ιγκουαΐν να πληγώνει ξανά τη Νάπολι, η «κυρία» τιμώρησε την… ασέβεια να προηγηθεί (3-1) Γιουβέντους με καρδιά και… σπρώξιμο
Η διοργάνωση μπορεί να αλλάζει, ωστόσο ο τρόπος που η Γιουβέντους αναγκάζει τους αντιπάλους στην Ιταλία σε υποταγή παραμένει ο ίδιος! 


Παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ, η «Γηραιά Κυρία» όχι μόνο γύρισε το παιχνίδι με τη Νάπολι, αλλά πήρε και ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (3-1). 

Το γκολ του Καγιεχόν στο 36’ (με κοντινό πλασέ έπειτα από υπέροχο συνδυασμό) πάγωσε προσωρινά το Τορίνο. Με την επιστροφή όμως από την ανάπαυλα, το γήπεδο… έγειρε. 

Αφού λοιπόν ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο Ντιμπάλα από τον Κουλιμπαλί και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος (47’), ο Ιγκουαΐν το πήρε πάνω του. Kαι εκμεταλλευόμενος την ασυνεννοησία Ρέινα-Κουλιμπαλί (64’), πλήγωσε ξανά μετά το ματς πρωταθλήματος την παλιά του ομάδα. 

Βέβαια η Νάπολι διαμαρτύρεται ότι θα μπορούσε να απαντήσει αν έπαιρνε κι εκείνη πέναλτι σε σπρώξιμο που έγινε πάνω στον Αλμπιόλ. Ή ότι θα μπορούσε να φύγει με πολύ ευνοϊκότερο σκορ, αν ο ρέφερι έβλεπε ότι ο Ρέινα βρήκε πρώτα την μπάλα και μετά τον Κουαδράδο στο 69’. 

Αυτό όμως δεν συνέβη και με τον Ντιμπάλα να αποδεικνύεται εύστοχος για δεύτερη φορά από τη βούλα και τους «μπιανκονέρι» να θέτουν γερές βάσεις ώστε να βρεθούν στον τελικό και να διεκδικήσουν (και) την κούπα του Κυπέλλου. 

sport-fm.gr 

Σχόλια