64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αποφασίζει για την ενδεκάδα ο Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς
Μετά την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ αναμένεται να αποφασίσει ο Βλάνταν Ίβιτς, σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Σέρβος τεχνικός έχει στη διάθεσή του τον Χοσέ Κάνιας, κάτι που του δίνει μια επιπλέον λύση στη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ίβιτς μελετάει τον ενδεχόμενο χρησιμοποίηση τους Ισπανού στο βασικό σχήμα. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν με τον Κάνιας ως αμυντικό μέσο και τους Τσίμιροτ και Σάκχοφ ως εσωτερικούς χαφ. 

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» φαίνεται πως έχουν ξεκαθαρίσει. Ο Γλύκος αναμένεται να βρεθεί στην εστία, με τους Κρέσπο και Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μάτος και Λέοβατς θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ. Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν οι Κάμπος, Ενρίκε και Πρίγιοβιτς. 


novasports.gr




Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στον Αθανασιάδη (vids)

Την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ θυμήθηκε ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος έστειλε και ένα ξεχωριστό μήνυμα στον Στέφανο Αθανασιάδη, με ανάρτησή του στο story του Instagram. 
Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στον Αθανασιάδη (vids)
Στις 29 Ιανουαρίου 2012 είναι η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, την οποία και θυμήθηκε ο Γιώργος Σαββίδης. 

Συγκεκριμένα, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη δημοσίευσε δύο βίντεο στο story του Instagram, όπου στο δεύτερο «τάγκαρε» τον Στέφανο Αθανασιάδη που είχε πετύχει το δεύτερο γκολ στο 2-0 του «Δικεφάλου του Βορρά» επί της «Ένωσης». 

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ sport-fm.gr


Σχόλια