64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Θέλει Σαμπάολι στην Μπάρτσα ο Μέσι - Ενρίκε: «Εφυγε ένα βάρος από πάνω μου»

Ο Λιονέλ Μέσι
Οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση του συμβολαίου του συνεχίζονται, αλλά το οικονομικό δεν είναι η μόνη προϋπόθεση που έχει θέσει ο Αργεντινός για να παρατείνει τη συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Diario Gol», πέρα από την απαίτησή του να παραμείνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας του, ο Μέσι θέλει και εγγυήσεις για την ενίσχυσή της, μετά την αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, πιστεύει ότι πρέπει να αποκτηθούν ένας επιθετικός, ένας μέσος παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Αντρές Ινιέστα και ο απελθών Τσάβι, ένας δημιουργικός και οργανωτικός ποδοσφαιριστής και ένας δεξιός αμυντικός, όπως ο Ντάνι Αλβες που έφυγε.
 
Οσο για τον αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, που λήγει το συμβόλαιό του, ο Μέσι φέρεται να προτιμά τον συμπατριώτη του, νυν τεχνικό της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπάολι.


Ενρίκε: «Εφυγε ένα βάρος από πάνω μου»

Ο Λουίς ΕνρίκεΑνακουφισμένος παραδέχτηκε ότι νιώθει ο Λουίς Ενρίκε, μετά την ανακοίνωση της απόφασής του για αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

«Φυσικά και παραμένει ισχυρό το κίνητρό μου. Δεν άλλαξε κάτι μέσα σε τέσσερις ημέρες. Μάλιστα αισθάνομαι ανακούφιση, σαν να έχει φύγει ένα βάρος από τους ώμους μου. Παραμένω όμως προσηλωμένος στους στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς», σχολίασε ο 46χρονος Ισπανός.


«Δεν νομίζω ότι θα κάνω διάλειμμα για ένα χρόνο. Η γυναίκα μου δεν θα με άντεχε στο σπίτι για τόσο μεγάλο διάστημα. Πιστεύω όμως ότι θα άντεχε άνετα το κρύο της Αγγλίας!», πρόσθεσε ο Ενρίκε, αναφερόμενος έμμεσα στην προοπτική της μετακίνησης στην Πρέμιερ Λιγκ.

novasports.gr

Σχόλια