64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Εξελίξεις με την οικοδομική άδεια της Λεωφόρου

Τις τελικές απαντήσεις του ΥΠΕΚΑ περιμένει ο Παναθηναϊκός για τις «βαριές» εργασίες της Λεωφόρου. Γίνονται επαφές και για το κονδύλι της Περιφέρειας σε μια περίοδο που έρχονται εξελίξεις για το γήπεδο 
Εξελίξεις με την οικοδομική άδεια της Λεωφόρου
Στο προσκήνιο επιστρέφει το ζήτημα με την ανακαίνιση της Λεωφόρου για τον Παναθηναϊκό, αφού αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα ανοικτά θέματα. 
Μέσα στις επόμενες 15 μέρες, έχοντας πάρει ήδη την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, οι «πράσινοι» περιμένουν τις τελικές απαντήσεις από το ΥΠΕΚΑ, σχετικά με την έκδοση της οικοδομικής άδειας. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» έχει αρχίσει και «τρέχει» από το αρμόδιο υπουργείο το θέμα και υπάρχει διάθεση να κατατεθούν ως τις 15-20 Μαρτίου οι εγκρίσεις που εκκρεμούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες. 

Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως ως τα τέλη του μήνα, θα έχει εκδοθεί η άδεια για να ξεκινήσουν οι «βαριές» εργασίες στο γήπεδο. 

Με τα οικονομικά περιθώρια να είναι στενά, οι «πράσινοι» ποντάρουν πολλά στο κονδύλι 7 εκ. της Περιφέρειας το οποίο ακόμα είναι ενεργό στου προϋπολογισμούς. 

Το μόνο που μένει είναι η βούληση της Περιφέρειας να αρχίσει να εκταμιεύει τμηματικά τα χρήματα, ώστε να μπορούν και στο «τριφύλλι» να κάνουν τον προγραμματισμό τους. 

Οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πάντως πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά και πως από το καλοκαίρι θα μπει η διαδικασία της ανακαίνισης στο τελικό στάδιο.

sport-fm.gr

Σχόλια