64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χωρίς Πατίτο, αλλά με Βράνιες η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Χωρίς τον Πατίτο Ροντρίγκες, που κρίθηκε ανέτοιμος, αλλά με τον Όγκνιεν Βράνιες, η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. 
Χωρίς Πατίτο, αλλά με Βράνιες η ΑΕΚ στο ντέρμπι
Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. 


Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ούγκο Αλμέιδα και Μιχάλης Μπακάκης, συν τον Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Μανόλο Χιμένεθ. 

Από την άλλη, κανονικά συμπεριελήφθη στην αποστολή ο Όγκνιεν Βράνιες, που προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη ημέρα, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού του, όπως και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος μπήκε στην 19άδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το προηγούμενο με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 

Οι 19 του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλος, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αραούχο, Πέκχαρτ, Αραβίδης και Μπακασέτας. 

Δείτε την ανακοίνωση της αποστολής από την ΠΑΕ sport-fm.gr




Σχόλια