64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Λούκας Ποντόλσκι λέει «αντίο» στη Γερμανία

Αποτέλεσμα εικόνας για Λούκας Ποντόλσκι
Το φινάλε σε μία σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας θα γράψει το βράδυ της Τετάρτης ο Λούκας Ποντόλσκι στο φιλικό απέναντι στην Αγγλία που θα διεξαχθεί στο Ντόρτμουντ.

Ο 31χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί για 130η και τελευταία φορά με τα «πάντσερ», με κορυφαία στιγμή της παρουσίας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Ο τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ αναφερόμενος στο «αντίο» του Ποντόλσκι στην Εθνική, δήλωσε: «Είναι ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής που κανένας δεν μπορεί πραγματικά να τον αντικαταστήσει. Θα είναι μία όμορφη στιγμή, αλλά παράλληλα και πικρή, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έβγαλε ποτέ το γερμανικό ποδόσφαιρο. Έχουμε ξεπεράσει μαζί πολλά εμπόδια, πολλές απογοητεύσεις, αλλά επίσης έχουμε ζήσει μαζί τη μεγαλύτερη χαρά με την κατάκτηση του Μουντιάλ».
Από την πλευρά του, ο Λούκας Ποντόλσκι που είναι 3ος σε συμμετοχές με τη Γερμανία και 4ος στη λίστα των σκόρερ της με 48 γκολ, δήλωσε περήφανος για τα 13 χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα των «πάντσερ».

Από τον/την Newsroom

Σχόλια