64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ποδόσφαιρο: Το ενδιαφέρον τιου κυπέλλου στο Περιστέρι

Ποδόσφαιρο: Το ενδιαφέρον τιου κυπέλλου στο Περιστέρι Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό
Το πιο ενδιαφέρον ματς των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί σήμερα στο Περιστέρι (19:30), ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Ολυμπιακό.

Ήδη από χθες είναι γνωστά τα δύο πρώτα «εισιτήρια» των ημιτελικών της διοργάνωσης, τα οποία «τσέκαραν» οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με τις νίκες επί των Αστέρα Τρίπολης (1-0) και Πλατανιά (3-0) αντίστοιχα.
Σήμερα θα γνωρίζουμε και τις άλλες δύο ομάδες που θα πλαισιώσουν την τετράδα, με τον ΠΑΟΚ να έχει το μεγάλο πλεονέκτημα έναντι της Ξάνθης μετά το νικηφόρο 2-1 στα Πηγάδια, ενώ όλα είναι ανοιχτά στην αναμέτρηση του Περιστερίου, με βάση το 0-0 στο Καραϊσκάκη.
Ο γηπεδούχος Ατρόμητος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά την έλευση του Ρικάρντο Σα Πίντο και μετρά 3 σερί νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη «προσγειώθηκαν ανώμαλα», μετά το 3-0 στην Τουρκία και την πρόκρισή τους στους «16» του Europa League, μέσα στο «σπίτι» τους από τον Πανιώνιο (0-1), ήττα που έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα ενόψει και των ντέρμπι που ακολουθούν με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Στις 17:15 θα ξεκινήσει το ματς της Τούμπας.
thebest.gr
Οι πιθανές εκπλήξεις του Μπέντο για Ατρόμητο

Ο Μπέντο στις δοκιμές του ενόψει Ατρομήτου "έδειξε" και πιθανές εκπλήξεις.

Μεταξύ άλλων και όπως αναφέρει ο "Γαύρος" ο Πορτογάλος δοκίμασε επιθετικό δίδυμο τους Σεμπά και Ανσαριφαρντ.
Οι πιθανές εκπλήξεις του Μπέντο για ΑτρόμητοΣε ένα βασικό σχήμα που δεν είχε τον Φορτουνη. Οπως τεσταρε μαζί και τον Καρντοσο με τον Ιρανο. Επίσης τον Ρομαο μαζί με τον Ανδρούτσο στο κέντρο ενώ ανάλογες δοκιμές έκανε και με Ρέτσο. Εν μέσω διαφόρων δοκιμών δεν αποκλείονται και οι ανατροπές.

gazzetta.gr

Σχόλια