64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σιμεόνε: «Δεν φέρνω τον Τζιοβάνι στην Ατλέτικο»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε
Στη διάψευση της πληροφορίας που θέλει την Ατλέτικο να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του γιου του Τζιοβάνι από την Τζένοα, προχώρησε ο προπονητής της ομάδας της Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε.
 

Ο ιταλικός σύλλογος δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν του, αλλά ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους λίγους που έχουν διασωθεί από το αγωνιστικό «ναυάγιο», με 11 γκολ σε 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στην πρώτη χρονιά του στην Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά, ο Σιμεόνε ο πρεσβύτερος επέμεινε ότι το να φέρει τον γιο του στο Βιθέντε Καλδερόν δεν πρόκειται να τον ωφελήσει σε κάτι.
 
«Θα ήταν πολύ μεγάλη θυσία κάτι τέτοιο και το να παίζει κανείς ποδόσφαιρο δεν θα έπρεπε να έχει σχέση με θυσίες. Είναι απλά ένα παιχνίδι, ακόμα και αν μετέχουν επαγγελματίες», εξήγησε ο Αργεντινός τεχνικός, σε συνέντευξή του στην «El Pais».
 
«Ο Τζιοβάνι είχε μία φανταστική χρονιά στην Τζένοα και 11 γκολ στην πρώτη χρονιά του στην Ευρώπη δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Αν τον έφερνα σε ομάδα μου, θα τον φόρτωνα με ευθύνη που δεν θα ωφελούσε. Έχει προτερήματα που μου αρέσουν πολύ και με σκληρή δουλειά θα γίνει σίγουρα μεγάλος παίκτης. Όχι σε δική μου ομάδα όμως», κατέληξε.

Σχόλια