64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο γαλλικός Τύπος προειδοποιεί την Παρί: «Η Μπαρτσελόνα ξύπνησε»

Τα γαλλικά ΜΜΕ δεν βλέπουν τόσο εύκολο το έργο της Παρί ενόψει του επαναληπτικού απέναντι στη Μπαρτσελόνα, με τη «L’Equipe» να γράφει: «Ο Μέσι ενεργοποιήθηκε και πάλι, η Παρί πρέπει να προσέχει». 
Ο γαλλικός Τύπος προειδοποιεί την Παρί: «Η Μπαρτσελόνα ξύπνησε»
Μπορεί η UEFA να δίνει μηδενικές πιθανότητες στην Μπαρτσελόνα να ανατρέψει το 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν και να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, τα γαλλικά ΜΜΕ, ωστόσο
, βλέπουν αλλιώς τα πράγματα, ειδικά μετά και το 5-0 της παρέας του Μέσι απέναντι στη Θέλτα, για τη Λα Λίγκα, με τον ίδιο να μετρά δύο γκολ και δύο ασίστ. 

«Πέντε γκολ, η Μπάρτσα ξέρει να το κάνει», ήταν ο τίτλος της «L’ Equipe» αναφερόμενη στο παιχνίδι που έδωσαν οι «μπαλουγκράνα» κόντρα στη Θέλτα, τέσσερις ημέρες πριν το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νου». 

«Ο Μέσι ενεργοποιήθηκε ξανά, η Παρί πρέπει να προσέχει» συνεχίζει η γαλλική εφημερίδα. «Με 11 γκολ σε δύο παιχνίδια, η Μπαρτσελόνα επιβάλλεται. Προφανώς η Σπόρτινγκ και η Θέλτα δεν είναι το ίδιο με την PSG, όμως αν ο Μέσι και η παρέα του συνεχίσουν σε αυτή τη φόρμα, η Παρί θα πρέπει να προσέξει για να μην βάλει σε κίνδυνο την πρόκρισή της». 

Το «France Football» από την πλευρά του αναφέρει πως «η Μπαρτσελόνα ηρέμησε, λίγο πριν υποδεχτεί την Παρί. Ο Μέσι δείχνει το δρόμο στους συμπαίκτες του». 

Είναι προφανές ότι γαλλικός Τύπος δείχνει μεγαλύτερο σεβασμό στην Μπαρτσελόνα ακόμα και από την ίδια την UEFA. Σε λίγες μέρες θα φανεί ποιος είχε δίκιο τελικά. 

sport-fm.gr

Σχόλια