64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στη «μάχη» και ο Γιακουμάκης

Με τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση, αλλά χωρίς τον Βιτάλι Πριντέτα λόγω τιμωρίας, θα παραταχθεί ο Πλατανιάς στο αυριανό (12/3, 17:15) παιχνίδι με τη Βέροια.
Στη «μάχη» και ο Γιακουμάκης
Δύο επιστροφές και μια απουσία μετράει ο Γιώργος Παράσχος ενόψει της αυριανής (12/3, 17:15) αναμέτρησης με τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο των Περιβολίων, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. 


Ο Γιώργος Γιακουμάκης, που είχε χάσει το τελευταίο ματς με την Ξάνθη λόγω τιμωρίας, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Γιάγια Μπανανά, που ήταν επίσης τιμωρημένος για τον αγώνα στα Πηγάδια. Από την άλλη, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Βιτάλι Πριντέτα, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών. 

Στην τελευταία προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος, ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Σίγκνιεβιτς, Μαραγκός, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης και Μπανανά.

sport-fm.gr

Σχόλια