64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ηρακλής - Παναθηναϊκός: Το πρέπει και η «ανάσα»

Ηρακλής - Παναθηναϊκός: Το πρέπει και η «ανάσα»
Ο Ηρακλής έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια στο Καυτανζόγλειο ότι ειδικά απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους βάζει δύσκολα. Αυτό καλείται να κάνει σήμερα κόντρα και στον Παναθηναϊκό, μιας οι βαθμοί είναι αναγκαίοι για να μείνει εντός στόχων.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν μία μόλις νίκη στην έδρα τους και τέσσερις ήττες, ενώ από τις συνολικά επτά ισοπαλίες που έχουν μέχρι τώρα στο Καυτανζόγλειο, έχουν πετύχει τις πέντε στα τελευταία σερί παιχνίδια στην έδρα τους και μάλιστα στα δύο τελευταία, κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο «γηραιός» έχει πετύχει 18 νίκες, αλλά οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο με 23.
Στόχος όμως είναι για τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη όχι μόνο να φτάσουν στην πηγή -κάτι που κάνουν με καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια- αλλά να πιουν και νερό... με τρίποντο-ανάσα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζιαμπάρης, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Ο Κουρμπέλης καθορίζει την 11άδα
Η ίωση που έθεσε νοκ-άουτ απ' το αποψινό παιχνίδι με τον Ηρακλή τον Στέφανο Ευαγγέλου πιθανότατα αλλάζει και το πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος προσανατολίζεται να διατηρήσει πλέον τον Κουρμπέλη στόπερ δίπλα στον Κουτρουμπή και τον Λουντ στα χαφ δίπλα στον Ζέκα.
Η δεύτερη σκέψη (με λιγότερες πιθανότητες) είναι να ξεκινήσει στόπερ ο Τελάντερ και να ανέβει στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Κουρμπέλης.
Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βέροια, αφού και ο Κλωναρίδης ξεπέρασε την ίωση και φώναξε «παρών».
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Στάμου, Τζανετόπουλος, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Ιντόζγλου, Λεοζίνιο, Μοντέιορο, Κούρος, Περόνε.
Στην αποστολή: Αγγελόπουλος, Γιαννίκογλου, Γροντής, Ηλιάδης, Καραγκούνης, Μπαστακός, Πασάς, Ρούσσος.
Τιμωρημένοι: -. Απών: Ζιαμπάρης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Εμποκού, Βιγιφάνιες, Κλωναρίδης, Μπεργκ.
Στην αποστολή: Στιλ, Ρέις, Μπουμπάλ, Μόλινς, Λέτο, Μαρινάκης, Τελάντερ, Μέστο, Χατζηγιοβάννης.
Τιμωρημένοι: Μολέδο. Απόντες: Π. Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Χουχούμης.
Διαιτητης: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Γηπέδο: Καυτανζόγλειο.

Σχόλια