64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Επιτέλους βλέπουμε και λίγη μπάλα"

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 5-0 του Παναθηναϊκού επί της Βέροιας και το θέαμα που πρόσφεραν οι «πράσινοι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
Πριν καν συμπληρώσει 100 ημέρες στον πάγκο του Παναθηναϊκού και έχοντας παραλάβει ...καμένη γη από τον προκάτοχο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέπει σιγά σιγά τα πρώτα ...λουλουδάκια στο ...δικό του χωράφι. 

Η δουλειά που έκανε ο προπονητής του Τριφυλλιού το προηγούμενο διάστημα έχει αρχίσει να αποδίδει "καρπούς" και τα αποτελέσματα φαίνονται το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα που έπαιζε πριν από λίγες εβδομάδες ...κάτι σαν ποδόσφαιρο, κάνει πλέον πολύ καλά τα ...βασικά που ζητούσε στην αρχή ο Ουζουνίδης. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί και σκοράρει εύκολα, πετυχαίνει - σημαντικές - νίκες και χαρίζει και λίγο θέαμα στον κόσμο του. 

"Μπράβο Μαρίνο, επιτέλους βλέπουμε λίγη μπάλα" και " Προχώρα Μαρίνο, η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο", είναι κάποια από τα λόγια που άκουσε ο προπονητής του Τριφυλλιού από τους οπαδούς της ομάδας του μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βέροια. Οι λιγοστοί φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στις εξέδρες της Λεωφόρου, χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες για την προσπάθεια τους, όμως το πιο ζεστό χειροκρότημα ακούστηκε για τον άνθρωπο που έχει "μεταμορφώσει" αυτή την ομάδα. 

Ασφαλώς και δεν είναι ...άθλος για τον Παναθηναϊκό η νίκη επί της Βέροιας, καθώς το "τρίποντο" ήταν εντός του βαθμολογικού σχεδιασμού κόντρα στην ουραγό της Σούπερλιγκ. Αυτό που ικανοποίησε περισσότερο ήταν η ενέργεια και η διάθεση που έβγαλαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, ακόμα και όταν το σκορ είχε ...εκτοξευθεί στο 5-0
novasports.gr

Σχόλια