64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Η πρώτη συζήτηση για προπονητή στην Μπαρτσελόνα

Μέσα στην ημέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συζήτηση για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε. 
Η πρώτη συζήτηση για προπονητή στην Μπαρτσελόνα
Με τα μούτρα στη δουλειά πέφτουν από σήμερα οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα για να βρουν τον αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε. 


Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της SPORT ο πρόεδρος της με τους συνεργάτες του θα έχουν συνάντηση μέσα στις επόμενες ώρες για να θέσουν επί τάπητος το ζήτημα του νέου τεχνικού. 

Σε αυτό το «ραντεβού» αναμένεται να μιλήσουν για πρόσωπα αφού πρώτα όμως έχουν ξεκαθαρίσει και τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο νέος τεχνικός. 

Αρχικά θα λάβουν υπόψη τους για το στιλ ποδοσφαίρου που έχει παίξει ο προπονητής στις ομάδες που είχε μέχρι τώρα. 

Το στιλ της Μπαρτσελόνα είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες. Έτσι, είναι μονόδρομος η επιλογή ενός προσώπου που οι ομάδες του έχουν στοιχεία με εκείνα του ποδοσφαίρου της Μπάρτσα, ή μπορεί με μεγάλη ευκολία να υιοθετήσει το στιλ αυτό. 

Από το πρώτο κριτήριο θα προκύψει και το προφίλ του νέου προπονητή. Έχοντας λάβει υπόψη τα παραπάνω θα προσθέσουν και τα άλλα στοιχεία, όπως ηλικία, επιτυχίες στο παρελθόν, συμπεριφορά κτλ για να κάνουν περισσότερο συγκεκριμένη την επιλογή του προπονητή. 

Τέλος θα συγκροτήσουν την πρώτη λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς για τη θέση και εκείνους που –ενδεχομένως- να προσεγγίσουν. 

Τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα υπάρχουν στο μυαλό των υπευθύνων αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. 

Βαλβέρδε, Κούμαν, Σακριστάν (Σοσιεδάδ), Ουσκέ (βοηθός του Ενρίκε) ενδεχομένως να είναι και στη λίστα που θα συγκροτηθεί. 

Πάντως, στο σημερινό δημοσίευμα επισημαίνεται ότι το θέμα προπονητή θα έχει ξεκαθαρίσει σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν, το αργότερο μέχρι τις 27 Μαϊου και τον τελικό Κυπέλλου με την Αλαβές

sport-fm.gr


Σχόλια