64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βαρούχας: «Πολλά λάθη ο Γρεβένης, δεν παίχτηκαν καθυστερήσεις στο Καυτανζόγλειο»

Δείτε πώς σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας τις επίμαχες φάσεις από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή. 
Βαρούχας: «Πολλά λάθη ο Γρεβένης, δεν παίχτηκαν καθυστερήσεις στο Καυτανζόγλειο»
Στα λάθη του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου αλλά και του βοηθού Γρεβένη αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Κick-off» στον ΣΚΑΪ, κατά τον σχολιασμό των φάσεων από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ηρακλή. 

Αρχικά, ο Α’ βοηθός κόβει κακώς με οφσάιντ τον Λεοζίνιο, ο οποίος καλυπτόταν. Ο Γρεβένης υπέπεσε και σε δύο ακόμη λάθη. Στο 66’ σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύωντας σε αντικανονική θέση τον Μπουμάλ που καλυπτόταν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι ο συγκεκριμένος επόπτης «έκοψε» κακώς ως οφσάιντ τον Εμποκού, που επίσης ήταν σε κανονική θέση. 

Όσον αφορά τον Καλογερόπουλο, στο 36’ έδειξε σωστά την άσπρη βούλα, ωστόσο δεν έδωσε και την κόκκινη κάρτα στον Ρούσο, καθώς ο Μπεργκ στην επόμενη κίνησή του θα μπορούσε να βρει δίχτυα και αντίπαλος αμυντικός δεν είχε καμία πρόθεση να παίξει μπάλα, παρά μόνο να σταματήσει τον αντίπαλό του. Στο 79ο λεπτό έδωσε κακώς κίτρινη κάρτα στον Ζέκα για θέατρο. Ο μέσος των πράσινων δεν «βούτηξε» και δεν ζήτησε πέναλτι. Τέλος, ο ρέφερι έπρεπε να κρατήσει έξτρα καθυστερήσεις αφού από τα τρία λεπτά που είχε δώσει τα δύο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, λόγω του τραυματισμού του Περόνε και μιας κάρτας που δέχτηκε ο Αργυρόπουλος.

sport-fm.gr

Σχόλια