64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Σκληρή» κριτική οπαδών στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Σκληρή» κριτική οπαδών στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Η έντονη κριτική οπαδών του Ολυμπιακού, για την εικόνα και τη συντριβή από την Μπεσίκτας, δεν περιορίστηκε στον Νικόλα Λεάλι. Στον «ερυθρόλευκο» λογαριασμό στο facebook, υπήρξαν αρκετά επικριτικά σχόλια εναντίον του μεγαλομετόχου και προέδρου στην ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, και άλλων στελεχών της διοίκησης.
Δείτε ορισμένα από αυτά:

«Η εικονα της ομαδας και η δυνατοτητες της για ευρωπη ηταν μεχρι εδω,ενας φταιει για ολο αυτο το χαλι ο Μαρινακης αλλα και εμεις που δεν τον πηραμε ακομα με τα γιαουρτια....υπομονη η κυριακη ειναι κοντα».
«Να βγεί τώρα καραπαππας και Θεοδωρίδης να δούμε τι θα πουν με τους παιχταραδες που μάζεψαν.....Και κατά τα άλλα μας έφταιγε ο προπονητής....(όχι πως τον ήθελα ή ήταν καλός) αλλά το σύνολο προπονητή και παίχτες ούτε για δεύτερο τρίτα του θρύλου μας δε κάνουν.....Όλοι δρόμο....Ας μάθουν επιτέλους όλοι αυτοί εκεί από τους Αγγελόπουλους πως φτιάχνετε η ομάδα...»
«Η χρονια τελειωσε και οριστικα...αν γουσταρετε να φτιαξετε ομαδα φτιαξτε την απο τον ιουνιο...για μενα η χειροτερη χρονια στην μπαλα...κακη διαχειρηση απο τον ιουνιο χωρις σωστες αποφασεις...για γελια απλα...»
«Οχι πως ειχαμε απαιτηση να περασεις αυτη την Μπεσικτας,αλλα ετσι οπως εξελιχθηκε, ξεμπροστιασε την διοικηση. Οταν αφηνεις την ομαδα,σε αφηνει και αυτη στα καιρια σημεια. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.»
«Έιστε εντελώς ξεφτιλισμένοι όμως όλοι σας από τους παίκτες μέχρι την διοίκηση για να μην σα πούμε τίποτα πιο χοντρό!!! Ούτε την αίσθηση της εθνικής υπερηφάνειας δεν έχετε. Κανονικά σε άδειο γήπεδο πρέπει να παίζετε από αύριο μήπως και βάλετε μυαλό όλοι σας!!!»
«Να φτανεις στη πηγη κ να μην πινεις νερο...Γιατι αυτη η διοικηση αποφασισε να αφησει την ομαδα γυμνη!!Χωρις εξτρεμ,στοπερ κ τερμα!!Η στεναχωρια ειναι μεγαλη!!!Συνγχαρητηρια στους παιχτες!!Αυτο ξερουν,αυτο παιζουν!!»sentragoal.gr

Σχόλια