64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βαρούχας: «Πολλά λάθη από τους βοηθούς στο Καραϊσκάκη»

Δείτε πώς σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας την διαιτησία στο ματς του Ολυμπιακού απέναντι στο Φάληρο. 
Βαρούχας: «Πολλά λάθη από τους βοηθούς στο Καραϊσκάκη»
Πολλά λάθη για τους βοηθούς του Σελίμου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον σχολιασμό των φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα στην εκπομπή «Kick-off» στον ΣΚΑΪ.
 

Αρχικά ο Βασίλης Καμπούρης αφήνει τον Πλατέλλα (22’) να ξεκινήσει προσπάθεια από θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια ο Σελίμος κάνει λάθος (36’) καθώς ο Κοντοές δεν έβγαλε την μπάλα κόρνερ, στην φάση από την οποία ήρθε το πρώτο γκολ των ερυθρόλευκων. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει φάουλ αφού ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έσπρωξε πάνω στην διεκδίκηση τον Φορτούνη. 

Στο 39ο λεπτό ο βοηθός Καμπούρης κόβει κακώς για οφσάιντ τον παίκτη της ομάδας του Περιστερίου, ο οποίος καλύπτεται και μπαίνει με προϋποθέσεις στην περιοχή. Ο ίδιος βοηθός έκανε λάθος και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1’) όταν έκοψε κακώς για οφσάιντ παίκτη του Ατρόμητου, ο οποίος καλυπτόταν καθαρά κι έμπαινε μόνος στην περιοχή. Με λάθος ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο ο βοηθός Καμπούρης, αφού στο 48’ άφησε τον Ντε λα Μπέγια να βγάλει σέντρα ενώ βρισκόταν σε αντικανονική θέση. Τέλος, στο 89ο λεπτό ο βοηθός Καρατζίκας έκοψε με οφσάιντ τον Λε Ταλέκ, ενώ καλυπτόταν.

sport-fm.gr

Σχόλια