64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χωρίς τους... γνωστούς ο Ολυμπιακός στην Τούμπα

Χωρίς τους... γνωστούς ο Ολυμπιακός στην Τούμπα
Ολοκληρώθηκε το πρωί, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. 


Ο Πάουλο Μπλεντο δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής, από την οποία απουσιάζουν ο τιμωρημένος Ντα Κόστα, οι τραυματίες Καπίνο και Βιάνα και οι... μόνιμα κομμένοι Μάριν, Τσόρι και Καμπιάσο.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λεάλι: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Προσεκτικός και συγκεντρωμένος πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκολα Λεάλι.

Λεάλι: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Νίκολα Λεάλι ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού 

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Θα πρέπει να εγκλιματιστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στις συνθήκες του αγώνα. Και να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε. Φυσικά την Κυριακή θα δούμε τι θα γίνει. 

Πράγματι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί έχουμε δεχθεί δύο γκολ στην εκκίνηση των ημιχρόνων των δύο τελευταίων αγώνων. Η συγκέντρωση είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για το παιχνίδι αυτό. Πρέπει να το βελτιώσουμε
».

sport-fm.gr

Σχόλια