64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με άλλον αέρα περιμένει την Μπεσίκτας

Ο Ολυμπιακός θέλει απόψε να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μπεσίκτας και ο Βασίλης Βούζας τόνισε πως υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ...
Καμπιάσο και Ιμπαγάσα βγαίνουν για την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με την Μπεσίκτας
Ο 51χρονος τεχνικός στο παρθενικό του παιχνίδι απόψε στον πάγκο των Πειραιωτών κόντρα στην τουρκική ομάδα στο Καραϊσκάκη (10.05 μ.μ., Cosmotesport 2) θέλει η
ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη και προανήγγειλε διαφορετικό τρόπο σκέψης σε σχέση με τον Μπέντο.

Oμαδικό πνεύμα
«Ολοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να επικρατήσει το ομαδικό πνεύμα και να εντείνουμε όσο το δυνατόν τις προσπάθειες για να εκπληρώσουμε τους στόχους. Ενας από τους στόχους είναι η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ και αύριο (σ.σ. σήμερα) μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε θετικά αυτή τη διαδικασία. Οταν κυνηγάς τρεις στόχους, όλοι οι παίκτες μπορούν να φανούν χρήσιμοι, όλοι μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και είναι σίγουρο ότι θα ενεργοποιηθούν μέχρι τελευταίας στιγμής όλοι οι παίκτες», υπογράμμισε ο Βούζας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στη βοήθεια του κόσμου, ενώ τόνισε πως είναι σημαντικό να μη δεχθούν γκολ οι πρωταθλητές: «Θα ήθελα να ζητήσω τη συμπαράσταση στην προσπάθεια των παικτών και νομίζω ότι αύριο θα είναι το Καραϊσκάκη μία καυτή έδρα όπως σε τόσα άλλα παιχνίδια. Η Μπεσίκτας έχει υψηλό ποσοστό κατοχής σε όλα τα παιχνίδια της και διαθέτει ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερες ικανότητες. Στόχος είναι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, ενώ έχουμε επιλέξει ποια είναι τα αδύναμα στοιχεία που έχει ως ομάδα και εκεί θα ασκήσουμε περισσότερη πίεση».
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Αλ. Μποτία παρουσιάστηκε αισιόδοξος μετά τις τελευταίες εξελίξεις. «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Υπάρχει νέος αέρας στα αποδυτήρια. Υπάρχει σιγουριά ότι θα τα δώσουμε όλα αύριο (σ.σ. σήμερα) για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εχουμε έναν νέο προπονητή τον οποίο εμπιστευόμαστε και ανυπομονούμε να έρθει το παιχνίδι για να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα», υποστήριξε ο Ισπανός αμυντικός.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας Φ. Ορμάν, ο οποίος μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες: «Θα προτιμούσα να είμαστε αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συλλόγους της Ευρώπης».
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή της Μπεσίκτας Σ. Γκιουνές: «Ο Oλυμπιακός έχει καλούς παίκτες και εμείς βέβαια καλό ρόστερ. Θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα επηρεάσει η αλλαγή προπονητή. Παραμένουν μεγάλες και οι δύο ομάδες. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς. Είναι ομάδες από δύο φιλικές χώρες και μετά το ματς θα παραμείνουν φίλες».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΒΔΑΣ

    Σχόλια