64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βαρούχας: «Ανομοιόμορφα σφυρίγματα ο Στυλιαράς στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος»

Τα λάθη του διαιτητή Στυλιαρά στον πειθαρχικό έλεγχο κατέγραψε στο KICK OFF του ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Βαρούχας, λόγω των διαφορετικών αποφάσεων που πήρε ο Έλληνας ρέφερι σε δύο παρόμοιες φάσεις! 
Βαρούχας: «Ανομοιόμορφα σφυρίγματα ο Στυλιαράς στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος»
Λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο έκανε ο Δημήτρης Στυλιαράς στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα. 
Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής διαιτησίας ανέφερε στο KICK OFF του ΣΚΑΪ πως ο Έλληνας ρέφερι έδειξε διαφορετική αντιμετώπιση σε δύο σχεδόν πανομοιότυπες φάσεις. 

Κι αυτό γιατί τη μία δεν έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Κάνιας όταν πάτησε... ολοφάνερα τον Μασούντ και την άλλη τιμώρησε με κίτρινη (στο 61’) τον Οικονόμου επειδή έκανε κάτι αντίστοιχο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως 16’ αργότερα, ο στόπερ του Πανιωνίου αντίκρισε -δικαίως- και δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. 

Συν τοις άλλοις, ο κ. Βαρούχας τόνισε πως σωστά αποβλήθηκε ο Πέλκας για την ανάρμοστη χειρονομία του να πιάσει τα γεννητικά του όργανα, δευτερόλεπτα μετά το γκολ που έβαλε, ενώ συνεχάρη τον τέταρτο που... δεν κοιμόταν εκείνη τη στιγμή και είδε το όλο «σκηνικό». 

Όσον αφορά τους επόπτες, μόνο ένα λάθος υπήρξε στην Τούμπα από τον επόπτη Πετρόπουλο. Όταν στο πρώτο μέρος του αγώνα, ο Γεσίλ κόπηκε λανθασμένα για οφσάιντ, σε μία φάση, βέβαια, που ήταν αρκετά δύσκολη.

sport-fm.gr

Σχόλια