64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μπαρτομέου: «Σπουδαίο το έργο του Λουίς Ενρίκε»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου εξήρε τον Λουίς Ενρίκε για το έργο του και τόνισε πως η αναζήτηση διαδόχου δεν πρόκειται ή πρέπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα. Μπαρτομέου: «Σπουδαίο το έργο του Λουίς Ενρίκε»
Ο Λουίς Ενρίκε θα φύγει σαν φίλος και με την εκτίμηση όλων από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, όπως φάνηκε και από τη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου στο κανάλι των «μπλαουγκράνα». 
«Είχαμε έναν σπουδαίο προπονητή στον πάγκο μας για τρία χρόνια και θα μείνει στην ιστορία σαν ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Μπαρτσελόνα. Του χρόνου δεν θα είναι μαζί μας, αλλά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το έργο που έκανε μέχρι τώρα και θα συνεχίσει να κάνει ως το τέλος της σεζόν. Εμείς σαν διοίκηση θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε, όπως πάντα, για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και κατακτώντας τίτλους», τόνισε. 

«Η απόφασή του δεν αποτελεί έκπληξη για μας, καθώς από το καλοκαίρι μας είχε πει πως εκτιμούσε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του χρονιά. Πριν λίγες μέρες μας ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει. Έκανε γνωστή και στους παίκτες την απόφασή του μετά τον σημερινό αγώνα και εκείνοι στενοχωρήθηκαν», πρόσθεσε. 

Όσο για τον αντικαταστάτη του; «Δεν χρειάζονται οι φήμες, αλλά να εστιάσουμε στο μέλλον. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, τη ρεβάνς με την Παρί και τον τελικό Κυπέλλου. Η διοίκηση θα εργαστεί με διακριτικότητα για την εύρεση του διαδόχου του και την πρώτη Ιουλίου θα ανακοινώσουμε ποιος θα είναι».

sport-fm.gr

Σχόλια