64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με Ταυλαρίδη ο Άρης κόντρα στον Πανελευσινιακό

Με την επιστροφή του Στάθη Ταυλαρίδη να ξεχωρίζει, ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Πανελευσινιακό. 
Με Ταυλαρίδη ο Άρης κόντρα στον Πανελευσινιακό
Έπειτα από απουσία δύο αγωνιστικών, ο Στάθης Ταυλαρίδης επιστρέφει σε αποστολή του Άρη για το αυριανό ματς κόντρα στον Πανελευσινιακό. 

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου, επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός. 

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: 

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Ντούνης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος. 

Τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα εισιτήρια του παιχνιδιού με την ομάδα της Ελευσίνας κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 και 9, 10 στη Θύρα 7 (επισήμων) και 40 ευρώ στα VIP. 

H διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη, την ημέρα του αγώνα με την ομάδα της Ελευσίνας, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 11:30 το πρωί, ενώ ήδη διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/)».

sport-fm.gr

Σχόλια