64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Νέα αρχή μετά από πέντε μήνες

Η ΑΕΚ αναζητά μια εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από τις 17 Οκτωβρίου και ευελπιστεί ότι απόψε (19:30, Novasports 2 HD) κόντρα στον Ατρόμητο, θα επιστρέψει στις επιτυχίες μακριά από το ΟΑΚΑ.
Οι παίκτες της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ αναζητά μια εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από τις 17 Οκτωβρίου και ευελπιστεί ότι απόψε (19:30, Novasports 2 HD) κόντρα στον Ατρόμητο, θα επιστρέψει στις επιτυχίες μακριά από το ΟΑΚΑ.
Με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι απέναντι στον ιδιαίτερα ανεβασμένο Ατρόμητο που μετράει συνολικά τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις. Η Ένωση έχει να φύγει νικήτρια μακριά από το Ολυμπιακό στάδιο, από τις 17 Οκτωβρίου 2016, όταν είχε επικρατήσει της ΑΕΛ μέσα στη Λάρισα με δύο γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα (αντίπαλός της απόψε) και με προπονητή στον πάγκο τον Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος παραμένει αήττητος απ' τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Βράνιες, καθώς και στους τραυματίες Πατίτο Ροντρίγκες, Ούγκο Αλμέιδα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Μιχάλη Μπακάκη.

Από την άλλη πλευρά, αυτή τη στιγμή ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του Περιστερίου είναι η 6η θέση, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Άφησε όμως εκτός αποστολής τους Βασιλείου και Μπρίτο για λόγους τακτικής.

Η ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει μοιρασμένα ματς ματς στο Περιστέρι, αφού συνολικά σε 14 αγώνες με γηπεδούχο τον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες έχουν πέντε νίκες έναντι τεσσάρων της ΑΕΚ, ενώ επίσης πέντε παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Απ' τις πέντε νίκες των γηπεδούχων, οι τέσσερις έχουν σημειωθεί στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων (στο πρωτάθλημα), με τον Δικέφαλο να φεύγει για τελευταία φορά νικητής απ' το Περιστέρι τη σεζόν 2009-10. Το παιχνίδι του Ατρόμητου με την Ένωση θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσεσε στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου (18/3) αποκλειστικά από το Novasports 2 HD.


novasports.gr

Σχόλια