64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Τσίπρας-Μπαλτάκος τα είπαν για το γήπεδο στο Γουδή

Πολύωρη συνάντηση είχαν το περασμένο Σάββατο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Δημήτρη Μπαλτάκο για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή. Όλα όσα είπαν... 
Τσίπρας-Μπαλτάκος τα είπαν για το γήπεδο στο Γουδή
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ο Δημήτρης Μπαλτάκος το περασμένο Σάββατο. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου στο Γουδή, με την συνάντησή τους να διαρκεί πάνω από δύο ώρες. 

Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε καλά ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις. Από την εταιρία-κολοσσό μέχρι και τις επαφές των πράσινων με την «Alpha Bank». 

Παράλληλα, εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να υπάρξει ακόμη και η συμβολή της Πολιτείας στην χρηματοδότηση του πρότζεκτ, ενώ και οι δύο πλευρές μίλησαν και για το πώς πρέπει να «οχυρωθεί» νομικά το έργο, ώστε, να μην υπάρξουν καθυστερήσεις μέσω προσφυγών. 

Επίσης, πρέπει να τονιστεί πως για ακόμη μία φορά ήταν εμφανής η πρόθεση της Κυβέρνησης προκειμένου να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Σχόλια