64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με φόρα η Λίβερπουλ…

Με φόρα από τη νίκη επί της Άρσεναλ, η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Μπέρνλι και θέλει νίκη για να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση της Premier League. Ντέρμπι παραμονής παίζουν Χαλ και Σουόνσι. 
Με φόρα η Λίβερπουλ…
Συνέχεια στη νίκη επί της Άρσεναλ, προκειμένου να εδραιωθεί στην τέταρτη θέση και να μειώσει την απόσταση από την τρίτη, θέλει η Λίβερπουλ,
η οποία φιλοξενεί τη Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League. Μια αγωνιστική, που είναι… κουτσουρεμένη, καθώς διεξάγονται τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Αγγλίας. 

Οι «κόκκινοι», που μετρούσαν τέσσερις σερί νίκες επί των αντιπάλων τους, θέλουν τους τρεις βαθμούς και για έναν επιπλέον λόγο, αφού στο ματς του πρώτου γύρου είχαν χάσει με σκορ 2-0 στο «Τερφ Μουρ». Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χέντερσον και Στάριτζ, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Φιρμίνο, που έχει κάποιες ενοχλήσεις. 
Από εκεί και πέρα, η Έβερτον μετά την ήττα από την Τότεναμ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη τη Γουέστ Μπρομ, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Μπόρνμουθ θα προσπαθήσει απέναντι στη Γουέστ Χαμ να πάρει την πρώτη της νίκη μέσα στο 2017 (πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες), ώστε να κάνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή. 

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής 

Σάββατο, 11/3 (17:00

Μπόρνμουθ-Γουέστ Χαμ 
Έβερτον-Γουέστ Μπρομ 
Χαλ-Σουόνσι 

Κυριακή, 12/3 (18:00) 

Λίβερπουλ-Μπέρνλι 

Αναβλήθηκαν οι αγώνες: Κρίσταλ Πάλας-Τότεναμ, Μίντλεσμπρο-Σάντερλαντ, Άρσεναλ-Λέστερ, Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι-Γουότφορντ.

sport-fm.gr

Σχόλια