64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χωρίς Βασιλείου και Μπρίτο ο Ατρόμητος

Την αποστολή για τον αυριανό «τελικό» κόντρα στην ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να αφήνει εκτός τον Βασιλείου, αλλά και τον Μπρίτο που είναι σταθερά εκτός πλάνων του Πορτογάλου. 
Χωρίς Βασιλείου και Μπρίτο ο Ατρόμητος
Με την ανακοίνωση της 20μελούς αποστολής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αυριανό «τελικό» κόντρα στην ΑΕΚ, ματς από το οποίο οι Περιστεριώτες θέλουν τους τρεις βαθμούς για να συνεχίζουν να ελπίζουν σε διεκδίκηση της 5ης ή της 6ης θέσης. 
Εκτός επιλογών του Ρικάρντο Σα Πίντο έμεινε για ακόμα μια φορά ο Εντουάρντο Μπρίτο, που φαίνεται ότι δεν έχει ιδιαίτερο μέλλον με τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά και ο Θωμάς Βασιλείου, εξέλιξη που προκαλεί έκπληξη. 
Αναλυτικά η αποστολή: 

Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κοντοές, Κατράνης, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Κιβρακίδης, Ντιγκινί. 

Μπρίτο, Ν.Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Βασιλείου θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη. Ο Τσατσόπουλος θα αγωνιστεί με την ομάδα Κ20 η οποία θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στις 12.30 στο γήπεδο του Ήφαιστου. 

Η πιθανότερη ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα αποτελείται από τον Αντρέι Γκορμπούνοφ στο τέρμα, Κιβρακίδη και Κατράνη στα δύο άκρα της άμυνας (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) και Φυτανίδη-Ζησόπουλο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. 

Τα δύο χαφ στο 4-2-3-1 θα είναι οι Μανιάτης (ως εξάρι) και Ούμπιντες (ως οχτάρι), ενώ μπροστά τους ως δεκάρι θα είναι ο Τόνσο. Δεξιά θα είναι ο Πλατέλλας, ενώ αριστερά πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Λημνιός, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με τον Ντιγκινί, που όμως δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο. 

Για την κορυφή της επίθεσης, φαβορί είναι ο Λε Ταλέκ με τον Ντάουντα να διεκδικεί τη θέση. 

sport-fm.gr

Σχόλια