64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σοκάρει ο τραυματισμός του Κόουλμαν

Ο Σίμους Κόουλμαν είδε το πόδι του να τσακίζεται στα δύο μετά από άτσαλο μαρκάρισμα του Νιλ Τέιλορ στο Ιρλανδία-Ουαλία (0-0). 
Σοκάρει ο τραυματισμός του Κόουλμαν
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Σίμους Κόουλμαν επισκίασε τα πάντα γύρω από τον αγώνα της Ιρλανδίας με την Ουαλία (0-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ. 
Στο 69ο λεπτό ο άσος της Έβερτον δέχτηκε ένα πολύ άτσαλο μαρκάρισμα από τον Νιλ Τέιλορ και το δεξί του πόδι τσακίστηκε στα δύο. Το θύμα έπεσε στο χορτάρι σφαδάζοντας και του χορηγήθηκε οξυγόνο, αφού από τους πόνους δυσκολευόταν να αναπνεύσει. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε το συντριπτικό κάταγμα, και όλοι εύχονται ο 29χρονος άσος να καταφέρει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. «Είμαι κρίμα, ειδικά για έναν παίκτη που κάνει εξαιρετική σεζόν. Είναι ο αρχηγός μας, ένας εξαιρετικός παίκτης και άνθρωπος», δήλωσε ο προπονητής του, Μάρτιν Ο’ Νιλ. 

Ο προπονητής της Ουαλίας, Κρις Κόουλμαν, αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον τραυματισμένο αντίπαλο, δήλωσε για τον «δράστη» (που αποβλήθηκε για το μαρκάρισμα) πως είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν σκληρές εικόνες!

inner

inner


inner


sport-fm.gr

Σχόλια