64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο δικός τους... οργασμός!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο δικός τους... οργασμός!
Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα. Κι όμως, κάποιοι λεχρίτες που κυκλοφορούν στα γήπεδα δεν γνωρίζουν τούτη την αλήθεια. Ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μονάχα η νίκη. Παίζει και η ισοπαλία, εκτός από την ήττα.


Να, γιατί αυτοί οι «φίλαθλοι» δυστροπούν. Γιατί με το παραμικρό φτάνουν σε ακρότητες, όταν η ομαδάρα τους χάνει. Επειδή την έπεσαν στο ποδόσφαιρο μονάχα για να παίρνουν νίκες. Επειδή δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Το κοινό αγαθό που λέγεται ποδόσφαιρο.
Θα πάνε στο γήπεδο για να βγάλουν αυτό που έχουν μέσα τους. Όχι να εισπράξουν θέαμα ποδοσφαιρικό. Είπαμε. Αδιαφορούν για το ποδόσφαιρο. Έχουν ανάγκη να βρίσουν. Τις μάνες και τα σπίτια των αντιπάλων. Αυτό τους φτιάχνει. Αυτός είναι ο δικός τους οργασμός.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός απόψε στην Τούμπα. Υπάρχει και η ήττα, την οποία μάλιστα πιθανόν να υποστεί η καλύτερη ομάδα. Εκείνη που αγωνίστηκε καλύτερα. Συμβαίνει.

Ρώσικη ρουλέτα. Αρκετές φορές η ομαδάρα βρέθηκε σε θέση βολής, είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά ατύχησε. Επειδή η σφαίρα στο πάτημα της σκανδάλης δεν βρισκόταν στη κατάλληλη θαλάμη. Είπαμε. 
Ρώσικη ρουλέτα. Κι αν η ομαδάρα τους δεν κερδίσει, επιτόπου το κάνουν ρώσικη σαλάτα. Επειδή αρνούνται να αποδεχθούν ότι στο ποδόσφαιρο χάνονται σίγουρα γκολ, όπως και μπαίνουν απίθανα γκολ.

...................................................
Τι σημαίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τη λέρα των γηπέδων, διάβασε apodytiriakias.gr

Σχόλια