64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Διακοπές με χαμόγελα και… κίτρινο πυρετό στην ΑΕΚ

Τετραήμερη άδεια απολαμβάνουν στην ΑΕΚ μετά τη νίκη στο Περιστέρι. Χαμόγελα για το πρώτο διπλό μετά από πέντε μήνες, αισιοδοξία για τη συνέχεια, αλλά και… κίτρινος πυρετός. 
Διακοπές με χαμόγελα και… κίτρινο πυρετό στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ έβαλε τέλος στη φετινή κατάρα των εκτός έδρας αγώνων και νικώντας με 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι εδραίωσε την παρουσία της στην πεντάδα των play offs και οδηγήθηκε με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος. 

Η «Ένωση» προηγήθηκε για μία ακόμη φορά μακριά από το ΟΑΚΑ, αλλά αυτή τη φορά σε αντίθεση με τις προηγούμενες κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, γι’ αυτό και τους επιβράβευσε δίνοντάς τους μια έξτρα μέρα ρεπό. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» είναι ελεύθεροι μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης, όταν θα αρχίσουν προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα γίνει σε δύο εβδομάδες. 

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Ισπανού τεχνικού έχει να κάνει με τις κάρτες. Στο όριο των έξι καρτών έφτασε ο Σιμόες, ενώ άλλες τόσες έχει ο Μάνταλος και στην επόμενη θα τιμωρηθούν με δύο αγωνιστικές. Στο όριο των τριών καρτών είναι οι Λαμπρόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

sport-fm.gr

Σχόλια