64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Έρχεται κλιμάκιο της ΕΠΟ για το Παγκρήτιο !


 Θα εξεταστεί αν μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου
Φτάνει σήμερα στο Ηράκλειο κλιμάκιο της ΕΠΟ για να εξετάσει το Παγκρήτιο Στάδιο και το αν πληροί τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Το είχε αποκαλύψει λίγες ημέρες πριν στο Cretalive o Αντιδήμαρχος
Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς.

Όπως είναι γνωστό,  το Παγκρήτιο είναι στα 5 υποψήφια γήπεδα για να φιλοξενήσουν τον τελικό που όπως αποφάνθηκε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θα εξετάσουν ζητήματα ασφαλείας και κυρίως το ανοικτό ζήτημα της λειτουργίας των ηλεκτρονικών καμερών που δεν ειναι σε λειτουργία.

Ήδη η διεύθυνση του σταδίου έχει ζητήσει από την εξειδικευμένη εταιρεία SPACE HELLAS να κάνει αυτοψία στο ηλεκτρονικό σύστημα του γηπέδου, η έκθεση μάλιστα είναι έτοιμη και υπάρχει η δέσμευση πως ότι απαιτείται από πλευράς υποδομών θα είναι ολοκληρωμένο ως την τελική ημερομηνία προκειμένου το γήπεδο να μην έχει κάποιο ζήτημα από πλευράς των προϋποθέσεων που απαιτούνται. 

Πάντως έτσι κι αλλιώς η όποια απόφαση θα ληφθεί μετά το οριστικό ξεκαθάρισμα των ημιτελικών ανάμεσα στα ζευγάρια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΕΚ και ΠΑΟ- ΠΑΟΚ για να μειωθεί και ο αριθμός των γηπέδων που θα δώσουν τη " μάχη " για τη φιλοξενία του μεγάλου τελικού!

cretalive.gr

Σχόλια