64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Το ντέρμπι είναι με τον Ηρακλή!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και τονίζει τη σπουδαιότητά της, στην προσπάθεια των «πράσινων» να βρεθούν στα play off.
livesoprts24

Το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσαν να κάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τη δεδομένη στιγμή, θα ήταν να … «κολλήσει» το μυαλό τους στο ντέρμπι «αιωνίων» και να βάλουν σε …δεύτερη μοίρα το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή. 


Ασφαλώς και τα παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους» είναι – παραδοσιακά – τα ματς της χρονιάς. Γι’ αυτά συζητούν όλοι πριν καν …ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αυτά τα παιχνίδια σκέφτονται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Και τούτη τη φορά, η προσμονή για τους Πράσινους είναι μεγάλη, γιατί οι δύο «αιώνιοι» έχουν να αναμετρηθούν στη Λεωφόρο περισσότερα από δύο χρόνια! Για την ακρίβεια, από τον Φλεβάρη του 2015!


Όπως είπε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports: « Κάθε πράγμα στον καιρό του» και οι Πράσινοι θα πρέπει να περιμένουν για λίγες ώρες ακόμα, μέχρι να αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για το σπουδαίο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής. 

Προτεραιότητα έχει το παιχνίδι με τον Ηρακλή και οι βαθμοί της νίκης είναι απαραίτητοι για το Τριφύλλι, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του στην …κούρσα για τα πλέι οφ και την ψυχολογία του ενόψει του μίνι – μαραθωνίου ντέρμπι που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα. 

Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη κάθε βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για να …σώσουν την παρτίδα και να παραμείνουν στην κατηγορία και θα προσεγγίσουν το παιχνίδι με τους Πράσινους σαν να είναι …τελικός. Πρόσφατα είναι τα …παθήματα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και σε αυτά τα δύο παιχνίδια φάνηκε ξεκάθαρα η δυναμική που έχει ο Ηρακλής στο «σπίτι» του. 

Ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο φορμαρίσματος, σκοράρει εύκολα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει αποτελέσματα. Όμως το εκτός έδρας ματς με τον «Γηραιό» είναι μια …διαφορετική ιστορία και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του Τριφυλλιού για να πετύχουν το στόχο τους. 


novasports.gr

Σχόλια