64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με φουλ επίθεση ο Παναθηναϊκός για ουσία και... θέαμα

Με φουλ επίθεση ο Παναθηναϊκός για ουσία και... θέαμα
Γεμάτος επιθετικά θα είναι μετά από καιρό ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι κόντρα στην Βέροια. Πρώτη φορά στην αποστολή μαζί, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Λέτο και Μολίνς

Πανέτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για το αποψινό παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Βέροια στο γήπεδο της Λεωφόρου (19.30 Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6). 


Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βλέπει για πρώτη φορά γεμάτη την επιθετική φαρέτρα. 

Στόχος του Παναθηναϊκού στο ματς της Λεωφόρου δεν είναι απλά η νίκη, αλλά μια νίκη που θα συνδυαστεί με θέαμα, ώστε να ικανοποιηθούν όσο βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο «Απόστολος Νικολαΐδης». 

Το «τριφύλλι» για πρώτη φορά φέτος θα έχει στην αποστολή τους Μπεργκ, Κλωναρίδη, Λέτο και Μολίνς, με τον Ουζουνίδη να έχει αρκετές επιλογές στην επίθεση, κάτι που έλειπε το προηγούμενο διάστημα. 

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μολέδο και ο ανέτοιμος Τελάντερ, ενώ για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Ρινάλντι. 

Οι «πράσινοι» όπως όλα δείχνουν θα παραταχθούν με τον Οδ. Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Ευαγγέλου και Χουλτ στην άμυνα, τους Ζέκα και Κουρμπέλη στα χαφ και από εκεί και πέρα ο Βιγιαφάνιες και ο Εμποκού θα είναι πίσω από τους Κλωναρίδη και Μπεργκ που θα είναι στην επίθεση. 

Η μόνη εναλλακτική πάντως στο σχήμα που έχει λιγότερες πιθανότητες, είναι να ξεκινήσει ο Κουρμπέλης ως στόπερ αντί του Ευαγγέλου και ο Λουντ στα χαφ δίπλα στον Ζέκα

protothema.gr

Σχόλια