64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Λεγανές - Γρανάδα 1-0[vid]


Σε ένα τελικό παραμονής στην Primera Division η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα κέρδισε κι έριξε στα Τάρταρα την Γρανάδα των Μουμπάρακ Γουακάσο και Παναγιώτη Κονέ.
Λεγανές - Γρανάδα 1-0
Πριν από μερικούς μήνες βρίσκονταν στο ίδιο γήπεδο στο ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Τα έφερε έτσι η μοίρα, ώστε πριν αλλάξει η σεζόν να βρεθούν σε έναν τελικό παραμονής στην Primera 
H Λεγανές του πολύ σταθερού εσχάτως Δημήτρη Σιόβα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο ντέρμπι παραμονής με την Γρανάδα των Μουμπάρακ Γουακάσο και Παναγιώτη Κονέ και έψαχνε το ένα γκολ που θα της έδινε την υπερπολύτιμη νίκη.
Αυτό ήρθε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Ο Ντάρβιν Ματσίς, ο οποίος αγωνίζεται στην Λεγανές δανεικός από την Γρανάδα σκόραρε 7 λεπτά πριν το τέλος (1-0) και σχεδόν καταδίκασε την ομάδα, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα 

«Διπλό» για Champions League η Σοσιεδάδ 

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε 3-2 της Μπέτις, Στην αναμέτρηση με την οποία «άνοιξε η αυλαία» της 26ης αγωνιστικής στη La Liga, και βρίσκεται αυτή πλέον στην 4η προνομιούχο θέση, αντί της Ατλέτικο. Η οποία, την Κυριακή, υποδέχεται τη Βαλένθια.
«Διπλό» για Champions League η Σοσιεδάδ [vid] Η φιλοξενούμενη στο «Benito Villamarin», ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Μπαουτίστα στο 9ο λεπτό. Επτά λεπτά μετά η γηπεδούχος ισοφάρισε με τον Αϊσά Μαντί. Οι Βάσκοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 26 με τον Τσάβι Πριέτο αλλά οι Ανδαλουσιάνοι ισοφάρισαν και πάλι, αυτή τη φορά με τον Σανάμπρια (65'). Όμως ο μέσος των «κυανόλευκων» δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 72' κούνησε και πάλι δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.
Η Σοσιεδάδ πανηγύρισε την 8η εκτός έδρας νίκη της. Περισσότερες μετράει μόνο ηΜπαρτσελόνα που έχει 9. Η Μπέτις παρέμεινε στους 27 πόντους.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:
Παρασκευή 3/3
Μπέτις - Σοθιεδάδ 2-3 (16' Μαντί, 65' Σανάμπρια - 9' Μπαουτίστα, 26', 72' Πριέτο)
Σάββατο 4/3
Λεγκανές - Γρανάδα (14:00)
Έιμπαρ - Ρεάλ (17:15)
Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ (19:30)
Μπαρτσελόνα - Θέλτα (21:45)
Κυριακή 5/3
Χιχόν - Ντεπορτίβο (13:00)
Ατλέτικο - Βαλένθια (17:15)
Λας Πάλμας - Οσασούνα (19:30)
Μπιλμπάο - Μάλαγα (21:45)
Δευτέρα 6/3
Αλαβές - Σεβίλλη (21:45)

Σχόλια